Her ay neredeyse her cihazıma format atıyorum sebepsiz yere. Saatlerim gidiyor ama yine kendimi durduramıyorum. Bilgisayarı 1 haftada 3 kere formatladım. Benim gibi olan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Flash bellekleri ve CD'leri at çöpe.Her ay neredeyse her cihazıma format atıyorum sebepsiz yere. Saatlerim gidiyor ama yine kendimi durduramıyorum. Bilgisayarı 1 haftada 3 kere formatladım. Benim gibi olan var mı?
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Windows üzerinden sıfırlayabilir.
Hocam onu 1 kere yaptım aşırı uzun sürmüştü.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sizin kadar olmasa da benzer durum bende de var. Programlardan biri bozulursa, sürücülerde problem çıkarsa, anormal bir arıza yaşarsam düzenlene kadar formatı denerim.
Bu dediğimde şaka yapmıyordum. Takıntı derecesinde bir durum varsa (OKB gibi) en iyisi doktora görünmek.
Başka sebeplerden dolayı zaten psikiyatriste gidiyorum. Aslında benim yaşadığımda sizin gibi mesela bir tema kuruyorum siliyorum ama içim rahat etmiyor format atıyorum.Sizin kadar olmasa da benzer durum bende de var. Programlardan biri bozulursa, sürücülerde problem çıkarsa, anormal bir arıza yaşarsam düzenlene kadar formatı denerim.
Bu dediğimde şaka yapmıyordum. Takıntı derecesinde bir durum varsa (OKB gibi) en iyisi doktora görünmek.
Her ay neredeyse her cihazıma format atıyorum sebepsiz yere. Saatlerim gidiyor ama yine kendimi durduramıyorum. Bilgisayarı 1 haftada 3 kere formatladım. Benim gibi olan var mı?
Technopat uyeligini silerek format atma bagimliligindan kurtulabilirsin.