Nvidia kullandığım bir sisteme AMD ekran kartı takarsam hemen format atarım. İçi rahat etmiyor insanın.

Mesela bir formattan sonra GeForce Experince simgesi masaüstüne gelmemişti, ben de neden gelmedi diyip kısayol çıkartmak yerine tekrar format attım.

Bende de o hastalık vardı zamanla geçti. Geçemez diye düşünüyorsanız bir psikoloğa danışın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ay neredeyse her cihazıma format atıyorum sebepsiz yere. Saatlerim gidiyor ama yine kendimi durduramıyorum. Bilgisayarı 1 haftada 3 kere formatladım. Benim gibi olan var mı?

Kaspersky veya BitDefender gibi sağlam bir antivirüs kullanarak virüs korkunuz varsa yenin. Ayrıca kendinizi spor veya film izlemek gibi bir işe adayın böylece aklınıza gelmez. Hem format USB niz varsa kırın veya silin. Her format atacağınızda ne gerek var ya önemsiz. Her ay format mı atılır? Daha yeni kurdum deyin. Yani kendinizi biraz üşengeç hale getirin. Bende sürekli PC temizliyordum üşendim 2 ay oldu temizlemedim. Yani biraz üşengeçleşin veya spora gidip kendini yorun. Ya da bir filme başlayın uzun bir filme şimdi format atarsam filmi izleyemem der ve atmazsınız.