Gereklilik dışında format atma huyum yok hatta mümkünse tek yüklemeyle 5 yıl kadar kullanıp sonrasında direkt yeni bilgisayara geçiyorum. W11 güncellemelerinde şu anda bir sorun yaşadığım için sanırım yakın zamanda format atıp bu bilgisayardaki 5 yıllık hedefimi maalesef gerçekleştiremeyeceğim, 1 yılın ardından ilk format atılacak.
MacOS için ise şu ana kadar hiç ihtiyaç duymadım, aldığım her MacOS cihazı ilk yüklemesiyle sonuna kadar kullandım.
Windows birazcık böyledir. Bence Windows 10, 1909'dan sonra çok iyi olmaya başladı. Birazcık araştırıp, oturmasını beklemek lazım.
Windows 11'de şu an aşırı sorunlu ve kullanmak için bir neden yok, Windows 10 varken yani. Aynı şeyleri daha fazla kaynak tüketimi ile açarsın yani ve sorunlarda cabası.
Windows birazcık böyledir. Bence Windows 10, 1909'dan sonra çok iyi olmaya başladı. Birazcık araştırıp, oturmasını beklemek lazım.
Windows 11'de şu an aşırı sorunlu ve kullanmak için bir neden yok, Windows 10 varken yani. Aynı şeyleri daha fazla kaynak tüketimi ile açarsın yani ve sorunlarda cabası.