Format atma hastalığınız var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10732
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 522
  • Etiketler Etiketler
    format var
Ya seçim paradoksuna giriyorsunuz ya da benim gibi OKB hastası olduğunuzdan atıyorsunuz. OKB de seçim paradoksuna sokabilir fena halde gerçi.

Ergenlik vaktimde sürekli distro hopping yapardım sonra Windows geçtikten sonra azaldı büyük seviyede. Şimdi telemetriyi açık mı tutayım kapalı mı tutayım ona karar veremiyorum ve sadece bilgisayarı kurarken ayarlamak içim rahatlattığından sürekli format atıyorum. Daha iyi olacağım ama bugün doktorum iyi geçti .

Windows 10 ev kullanıcıları için çok iyi işletim sistemi.

Yok, format demek bilgisayardaki her uygulamayı baştan yükleyip tekrar kişiselleştirmek demek. Bolca iş.

Bir gün Windows 11'e geçsem bile format ile yapmazdım.

İnternetim hızlı olsa 2 ayda bir atardım fakat maalesef. Ayrıca bir ton şeyi yeniden ayarlamak aşırı uzun bir süreç. Telefona atıyorum bu aralar. Günlük rom değiştiriyorum.

Yok, format demek bilgisayardaki her uygulamayı baştan yükleyip tekrar kişiselleştirmek demek. Bolca iş.

Bir gün Windows 11'e geçsem bile format ile yapmazdım.
Ben o zaman formatlardım, çünkü programları yine baştan yüklemen gerekecek öbür türlü de.

Format atmayayım diye kırk takla atıyorum. Gerekli değilse Rufus ile kurulum USB'si hazırlamak sıkıcı iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…