Ben de senin gibiyim, format atma isteği var. 25H2 hazirandan önce çıkmaz gibi, tekrardan Windows 10 mu denesem diye düşünüyorum.

25H2 gelse bile beta olarak gelir. Kendine tam sürüm olarak hemen gelmesi imkansız. Betada sıkça sorun yaşanma ihtimali olduğu için çok da beklemeye gerek yok.

Windows sürümleri son kullanıcının neden bu kadar derdi haline geliyor anlamıyorum. Ben geçen seneye kadar Windows 10 kullanıyordum, geçen yıl Windows 11 geçtim ve benim için değişen hiçbir şey olmadı, sonra 23H2'den 24H2'ye geçtim, yine değişen bir şey olmadı. Bu sürüm geçişlerinde sadece bazen Wi-Fi driverı sorun çıkarabiliyor, onun haricinde ne performans değişti, ne de başka bir şey oldu.
Neden bu kadar dert ediyorsunuz?

Windows sürümleri son kullanıcının neden bu kadar derdi haline geliyor anlamıyorum. Ben geçen seneye kadar Windows 10 kullanıyordum, geçen yıl Windows 11 geçtim ve benim için değişen hiçbir şey olmadı, sonra 23H2'den 24H2'ye geçtim, yine değişen bir şey olmadı. Bu sürüm geçişlerinde sadece bazen Wi-Fi driverı sorun çıkarabiliyor, onun haricinde ne performans değişti, ne de başka bir şey oldu.
Neden bu kadar dert ediyorsunuz?
Güncellemeleri sonradan ayrı ayrı olarak yapıyor.