Ultra Dual Drive Luxe modeline sahip biri olarak benimki boot destekliyor. Tuhaf açıkçası.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
Ultra Dual Drive Lux'e modeline sahip biri olarak benimki boot destekliyor. Tuhaf açıkçası.
400 MB/s hıza sahip revizyonunu kullanıyorum. Depolama haricinde başka amaç için kullanmadım. İstisnası olabiliyorsa güzel haber.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Hououin Kyouma, bendeki de 400 olan yeni revizyon.
EFI Shell
Yetkin
Deneseniz iyi olur bence VMware'den vs. düşük boyutlu UEFI/legacy fark etmez. Mesela EFI Shell, Windows PE gibi şeyler yeterli.400 MB/s hıza sahip revizyonunu kullanıyorum. Depolama haricinde başka amaç için kullanmadım. İstisnası olabiliyorsa güzel haber.
Deneseniz iyi olur bence VMware'den vs. düşük boyutlu UEFI/legacy fark etmez. Mesela EFI Shell, Windows pe gibi şeyler yeterli.
Bır ara denedigimde haber veririm. Icindeki dosyalarini silemeyecek durumdayim maalesef.
@Hououin Kyouma, bendeki de 400 olan yeni revizyon.
Hocam cevrilebilen kısmı gevsedi mi sizinki? Benimki neredeyse yerinden cikacak gibi oynak halinde.
@Hououin Kyouma, hayır gayet sıkı bendeki.
- Makaleler
- 62
5 yıllık klasiğim olan SanDisk Cruzer Blade. Onun dışında Monster'ın gönderdiği USB'yi kullanıyorum genelde.
Anahtarlığımda Kingston var, ofiste de bir tane 128 GB KIOXIA.
- Makaleler
- 1
Nereden aldınız Recep abi? Linklerini paylaşırsanız sevinirim, almak isterim ben de.Anahtarlığımda Kingston var, ofiste de bir tane 128 GB KIOXIA.
Son düzenleyen: Moderatör: