hasanggg35

Uzman
Eski diskim bozuldu, yeni SSD aldım. Ona format istedim fakat sürekli başa dönüyor. Yükleme bittiğinde USB'yi çıkarmam gerektiğini okudum fakat USB'yi çıkarınca BIOS'a atıyor.

Format bitince yeniden başlatıyorken, USB belleği sökün, BIOS'a girdiğinde boot menüden Windows kurulu sistemi 1. sıraya alın bilgisayarı yeniden başlatıp devam edin, tekrar BIOS'a atarsa kurulum başarısız yani yapılamamış demektir.

Eski diskim bozuldu, yeni SSD aldım. Ona format istedim fakat sürekli başa dönüyor. Yükleme bittiğinde USB'yi çıkarmam gerektiğini okudum fakat USB'yi çıkarınca BIOS'a atıyor.
BIOS ayarlarına girip ilk sıraya SSD'yi çek, sonra flash belleği takıp anakartın boot tuşuna (ASUS: F8, MSI: F11, Gigabyte/Dell/Acer: F12, HP: F9) bas.Boot menüsünden USB'yi seçip formatı başlat; diskleri silip bölümleri yeniden oluşturduktan sonra "ileri" diyerek yüklemeye geç.Yükleme aşaması bitip ekranda "yeniden başlatılıyor" yazısını gördüğün an USB belleği bilgisayardan çek.USB'yi çıkardığın için bilgisayar otomatik olarak SSD'den başlayacak ve Windows kurulumu tertemiz şekilde tamamlanacaktır.