Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Internet kafede yapabilirsiniz. Maalesef tek secenek oyle gibi gozukuyor.
Yurtdışındayım öyle bir yer yok olduğum yerde. Başka bir program yok mu telefon için acaba.
Tekrar format attım ve sorun çözüldü.
Bozuk ekran kartı gibi gördüm ama güvenli modda DDU ile sürücüyü silip kendin emin olabilirsin.
Bozuk ekran kartı gibi gördüm ama güvenli modda DDU ile sürücüyü silip kendin emin olabilirsin.
Hocam pardon görsel bu değildi siteye attığında nedense böyle oluyor şu an. Şöyle anlatayım önümde İngilizce şekilde kurulum USB'si ile onarın filan diyor bir de safe modda çalıştırma seçenekleri var. Ama hiçbirinde açılmıyor tekrar aynı ekran geliyor.
Hocam pardon görsel bu değildi siteye attığında nedense böyle oluyor şu an. Şöyle anlatayım önümde İngilizce şekilde kurulum USB'si ile onarın filan diyor bir de safe modda çalıştırma seçenekleri var. Ama hiçbirinde açılmıyor tekrar aynı ekran geliyor.
Görsel bozuk çekilmiş zaten yanlış olmuş.
- Makaleler
- 7
Bootloader bozuk olabilir. Yeni format attiginizi soylemissiniz, tekrar atmayi deneyebilirsiniz. Ben yine de onceki konunuzda soyledigim gibi, elinizdeki ISO'nun veya USB bellegin bozuk oldugunu dusunmekteyim.Ama hiçbirinde açılmıyor tekrar aynı ekran geliyor.
Bootloader bozuk olabilir. Yeni format attiginizi soylemissiniz, tekrar atmayi deneyebilirsiniz. Ben yine de onceki konunuzda soyledigim gibi, elinizdeki ISO'nun veya USB bellegin bozuk oldugunu dusunmekteyim.
Bende şu an öyle düşünüyorum tekrar deneyeceğim olmadı bekleyeceğim ama USB'yi nasıl hazırlayacağım bilgisayar açılmadan bilmiyorum. ISO2USB de açılmıyor telefonda.
- Makaleler
- 7
Yurtdışındayım öyle bir yer yok olduğum yerde. Başka bir program yok mu telefon için acaba.
Tekrar format attım ve sorun çözüldü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası