caner sural

Çalışkan
1 senedir en ufak problem olmadan kullandığım bilgisayarıma diski boşaltmak için format attım. Format sonrası uygulamalarda hatta Google'da bile sekme geçişlerinde, yeni pençere açınca kasma donma yaşanıyor. Format öncesi böyle bir problem yoktu son 4 gündür bütün enerjimi bunu düzeltmeye harcıyorum ama hala çözemedim 2 farklı Windows 11 sürümü, 2 farklı Windows 10 sürümü denedim ama hala aynı. Aklıma gelen son şey Rufus'dan mı kaynaklı olabilir acaba? Büyük ihtimal bundan da kaynaklı değil. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Formattan sonra aygıt sürücülerinizi yüklüyor musunuz? Format sonrası; ekran kartı, chipset, ağ ve ses sürücülerini indirip kurmanız gerekir.

Ekran kartını kendim yükledim hocam. chipsetin nasıl indirildiğini bilmiyorum ama format sonrası ASUS'un anakartlarına özel programı kendi kendine yüklendi, oradan driverları kurdum, büyük ihtimal onu da kurmuştur diye düşünüyorum.

Ekran kartını kendim yükledim hocam. Chipsetin nasıl indirildiğini bilmiyorum ama format sonrası ASUS'un anakartlarına özel programı kendi kendine yüklendi, oradan driverları kurdum, büyük ihtimal onu da kurmuştur diye düşünüyorum.

Windows ile undervolt yaptıysan ayarlar gitmiştir ayrıca ekran kartı güncel driverini indirdiğinden emin olmalısın.