Yakın zamanda Cadillac'ın girddeki 11. takım olarak gireceği ve Valtteri Bottas - Sergio Perez ikilisi ile yarışacağı duyuruldu. Bunun yanında Honda, 2024'te F1'den çekildi ve Red Bull eski Honda teknolojilerinden referans alarak "Red Bull Powertrains" adıyla güç ünitesi üretmeye başlamıştı. 2026 sezonu itibarı ile Ford, Red Bull Powertrains ile geniş çaplı bir ortaklık imzalandı ve ben de merak ettim. İnsanlar acaba başka hangi otomobil üreticilerini F1'de görmek ister?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hic takip etmiyorum fakat Hyundai gormek isterim. Vardir herhalde mutlaka.
rvsfsh
Uzman
Bunun yanında Honda, 2024'te F1'den çekildi ve Red Bull eski Honda teknolojilerinden referans alarak "Red Bull Powertrains" adıyla güç ünitesi üretmeye başlamıştı.
Aston martin honda ile 2026 için anlaşmadı mı? Alfa romeo ve Lotus u tekrar görmek isterdim ama general motors da çok yerinde oldu bence.
Hiç katılmadı ama Toyota katıldı ve alt sıra takımından öteye geçemedi.Hic takip etmiyorum fakat Hyundai gormek isterim. Vardir herhalde mutlaka.
Honda hâlâ sporda. Seneye Aston Martin'e güç vermeye devam edecek.
Evet, geri döndü Honda ama çok başarılı olmayacak bence. Alfa Romeo ve Lotus'a gelirsek, evet ben de çok isterim. Ancak bence General Motors'un F1'e girmesi çok zor (tüm grup olarak bile) çünkü büyük bir çöküşteler, Opel gibi birçok firmayı sattılar Chevy dışında büyük firmaları da yok.Aston martin honda ile 2026 için anlaşmadı mı? Alfa romeo ve Lotus u tekrar görmek isterdim ama general motors da çok yerinde oldu bence.
Şenoly
Çalışkan
Honda çekilmedi hocam, çekilme kararı aldılar ancak RB şampiyon olunca şampiyon motor ünvanını kaybetmemek için devam ettiler. Sakura'da üretilen motorlar kullanılıyor halen sadece markalama farkı var yoksa motor Honda motoru.Yakın zamanda Cadillac'ın girddeki 11. takım olarak gireceği ve Valtteri Bottas - Sergio Perez ikilisi ile yarışacağı duyuruldu. Bunun yanında Honda, 2024'te F1'den çekildi ve Red Bull eski Honda teknolojilerinden referans alarak "Red Bull Powertrains" adıyla güç ünitesi üretmeye başlamıştı. 2026 sezonu itibarı ile Ford, Red Bull Powertrains ile geniş çaplı bir ortaklık imzalandı ve ben de merak ettim. İnsanlar acaba başka hangi otomobil üreticilerini F1'de görmek ister?
Lamborghini - Porsche bunları ayrı ayrı görmek isterdim ama Volkswagen çatısı altında hiç ihtimal yok.
Audi olarak girmeyi tercih ettiler.
BMW özellikle Williams ile 00 başlarında* çok iyiydi devamı gelmedi ama BMW'yi de görmek çok isterim.
HAAS - VISA RB - RB OUT
Lamborghini - BMW - Porsche IN
Son düzenleme:
Telefonunu Çıkra 41
Üstün
- Makaleler
- 10
Çinlileri görmek isterdim. Başarısızlıkları ile garanti gırgır şamata olurdu en azından.
Şahsen, net şekilde Lotus'u tekrar görmek isterdim.Yakın zamanda Cadillac'ın girddeki 11. takım olarak gireceği ve Valtteri Bottas - Sergio Perez ikilisi ile yarışacağı duyuruldu. Bunun yanında Honda, 2024'te F1'den çekildi ve Red Bull eski Honda teknolojilerinden referans alarak "Red Bull Powertrains" adıyla güç ünitesi üretmeye başlamıştı. 2026 sezonu itibarı ile Ford, Red Bull Powertrains ile geniş çaplı bir ortaklık imzalandı ve ben de merak ettim. İnsanlar acaba başka hangi otomobil üreticilerini F1'de görmek ister?