Ken Carson
Uzman
Toyota ve BMW. BMW'nin Williams dönemi yine iyiydi ama Toyota çok silikti. Sadece Livery'leri güzeldi. Tekrar görmek güzel olurdu. Kick gibi markalar yerine kendi motorunu üretebilen takımların olması daha güzel olur.
Kick Stake Sauber'i zaten Audi aldı artık takımın adı "Audi F1 Team". Sürücüleri de Kevin Magnussen ile Gabriel Bortoleto.Toyota ve BMW. BMW'nin Williams dönemi yine iyiydi ama Toyota çok silikti. Sadece Livery'leri güzeldi. Tekrar görmek güzel olurdu. Kick gibi markalar yerine kendi motorunu üretebilen takımların olması daha güzel olur.
Motoru da kendileri üretecek onu biliyorum. Kick'i örnek olsun diye söylemiştim. Başka takımların motorunu kullanma işini en aza indirilmesini istiyorum. AMR kendisi üretsin. Haas yerine motor takımı gelsin gibi.Kick Stake Sauber'i zaten Audi aldı artık takımın adı "Audi F1 Team". Sürücüleri de Kevin Magnussen ile Gabriel Bortoleto.
2026'da Ferrari motorunu kullanacaklar fakat 2027'de kendi motorlarını üretçekler diye biliyorum.Motoru da kendileri üretecek onu biliyorum. Kick'i örnek olsun diye söylemiştim. Başka takımların motorunu kullanma işini en aza indirilmesini istiyorum. AMR kendisi üretsin. Haas yerine motor takımı gelsin gibi.
Nico Hülkenberg nereye gidecek? Yazık olmuş alman takım alman motor alman sürücü kombosu bekliyordum.Kick Stake Sauber'i zaten Audi aldı artık takımın adı "Audi F1 Team". Sürücüleri de Kevin Magnussen ile Gabriel Bortoleto.
Nico Hülkenberg nereye gidecek? Yazık olmuş alman takım alman motor alman sürücü kombosu bekliyordum.
Yanlış yazmışım Hülkenberg-Bortoleto.Nico Hülkenberg nereye gidecek? Yazık olmuş alman takım alman motor alman sürücü kombosu bekliyordum.