PHP Forum sitem nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yardim Sever
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    forum
Hocam sitenizde sağ click yapınca fare simgesi normal oluyor. Onu düzeltirseniz çok güzel olur.

Teşekkür ederim hocam, sorun yok benim için

Geliştirilmesi gerekiyor. Forum konusunda farklılıklar yapmanız gerekiyor biraz. Her yer aynı tarzda. Bence büyük bir kitleniz yoksa ve forumunuza taşıyamıyorsanız tutması zor. Teknoloji ve genel konular forumum vardı. Reklam çıktım fakat beş kişi geldi. Bence ilerlemesi için benzeri olmayan bir konu üzerine açılmalı. Foruma rank sistemi ekleyerek mesaj sayısına göre veya çözümlere göre rank verebilirsiniz. İnsanlar bunları elde etmek için uğraşır. XenFero basit bir admin paneline sahip.

Wow dostum cidden internetten bulduğum nulled XenForo'yu hostinge upload edip kurulumu tamamen otomatik olan scriptte kategori isimlerini değiştirmek gerçekten büyük bir çaba istiyor inanamıyorum

Son düzenleme:
Wow dostum cidden internetten bulduğum nulled XenForo'yu hostinge upload edip kurulumu tamamen otomatik olan scriptte kategori isimlerini değiştirmek gerçekten büyük bir çaba istiyor inanamıyorum
Nulled mi kategori isimlerini değiştirip mi. anlıyorum..

Kişi zaten “saatlerimi, günlerimi aldı.” dememiş konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…