Yardim Sever

Başarılı
Yer
istanbul
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben genelde forum sitelerini severim. Bu yüzden ara ara bir proje hazırlıyorum. Şimdide; Fokur Fokur adında bir forum sitesi hazırladım. Logosu, icon ve kategorileri hakkında sizlerden öneri almak istiyorum. Ben sadelikten yanayım ama yine de danışıp fikir almakta fayda var diye düşündüm. Umarım iyi öneriler çıkar. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logo iyi başka font olursa güzel durur. Forumun fontunu Poppins ya da Inter yap güzel durur. Tema için kendine göre güzel bir renk bul. Klasik mavi artık güzel durmuyor. Ayrıca dark mode kur.

2024-06-20_10-44-09.png

2024-06-20_10-44-59.png

Forum rankları için örnek atarsan sana ona benzer psd atabilirim.

Logo iyi başka font olursa güzel durur. Forumun fontunu Poppins ya da Inter yap güzel durur. Tema için kendine göre güzel bir renk bul. Klasik mavi artık güzel durmuyor. Ayrıca dark mode kur.

Eki Görüntüle 57858

Eki Görüntüle 57859

Forum rankları için örnek atarsan sana ona benzer psd atabilirim.

Font aklıma gelmemişti pek :) teşekkür ederim. poppins güzel, bunu dahil edelim. Rank için herhangi bir şey düşünmedim ama ilerde güzel fikirler çıkarsa size mutlaka yazarım..

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben genelde forum sitelerini severim. Bu yüzden ara ara bir proje hazırlıyorum. Şimdide; Fokur Fokur adında bir forum sitesi hazırladım. Logosu, icon ve kategorileri hakkında sizlerden öneri almak istiyorum. Ben sadelikten yanayım ama yine de danışıp fikir almakta fayda var diye düşündüm. Umarım iyi öneriler çıkar. Teşekkür ederim.
Diğer forumlardan farklı olması için bazı kuralları gevşet ve daha çok konu kur.Mesela "Türkiye" başlıklı bir alan kurup illerimizle ilgili konu başlığı açabilirsin.
Türkiye
ankara
denizli
istanbul...

Böyle.

Diğer forumlardan farklı olması için bazı kuralları gevşet ve daha çok konu kur.Mesela "Türkiye" başlıklı bir alan kurup illerimizle ilgili konu başlığı açabilirsin.
Türkiye
ankara
denizli
istanbul...

Böyle.
Bu cevabım çok linçlenecek fakat korsan kurallarını gevşetmelisin.Bu forumda yasak,öbür forumda yasak,bir başka forumda yasak fakat sen az çok izin veriyorsan forum kullanıcısı artar.

Son düzenleme:
Türkiye
ankara
denizli
istanbul...

Böyle.

Bu cevabım çok linçlenecek fakat korsan kurallarını gevşetmelisin.Bu forumda yasak,öbür forumda yasak,bir başka forumda yasak fakat sen az çok izin veriyorsan forum kullanıcısı artar.
Önerili dikkate alacağım. Kurallar konusunda ben ne desem boş :) fokurfokur biraz farklı olacak. Sadece keşfedilmesini beklemek gerek o kadar. 2009 yılından bu yana bir geçmişi var.

Ayrıca hit almasını istiyorsan seo uyumlu yazılar yayınla forumda. Seo eklentileri var Xenforo'nun. Onları kurmayı unutma :)
Bunlar tamam ama zamanla oturur :) öneri için teşekkür ederim.
Hocam bu forumu technopatta da paylaşın.O zaman kullanıcı fena artar.
Orası çok katı bir forum. Az önce üyeliğimi kapattırdım. Burnu büyük insanlar.