Düzenleme:
İnceledim. Klasik bir forum sitesi gibi olmuş yani 10-15 yıl önceki siteler gibi. Kullanan kişilere ekstra ne sağlayacak veya niye burada takılsın insanlar onu anlayamadım. Niş bir ilgi alanına hitap etmiyor. Eğer o şekilde bir platforma dönüşürse güzel olabilir başarılı olabilir.

Referans için 2008'lerden beri açık olan oyun geliştirme forumu Secret-Forest. Şu anda ben yönetiyorum. Pek aktiflik yok ama genel bir forum değil mesela. Belirli bir kesime hitap ediyor.
Hocam sitenizde sağ click yapınca fare simgesi normal oluyor. Onu düzeltirseniz çok güzel olur.

Ben hiçbir emeğin boşa gitmediğine inanan bir insanım. O yüzden arkadaşımız motive olsun ileride daha iyi işler yapsın diye yapıcı bir yorum yaptım. Beğenmeyip betimleyenler de bir şey yapsın görelim! Birini rencide eden olumsuz konuşan insanları sevmiyorum.
Teşekkür ederim hocam, sorun yok benim için :)

Geliştirilmesi gerekiyor. Forum konusunda farklılıklar yapmanız gerekiyor biraz. Her yer aynı tarzda. Bence büyük bir kitleniz yoksa ve forumunuza taşıyamıyorsanız tutması zor. Teknoloji ve genel konular forumum vardı. Reklam çıktım fakat beş kişi geldi. Bence ilerlemesi için benzeri olmayan bir konu üzerine açılmalı. Foruma rank sistemi ekleyerek mesaj sayısına göre veya çözümlere göre rank verebilirsiniz. İnsanlar bunları elde etmek için uğraşır. XenFero basit bir admin paneline sahip.

Ben hiçbir emeğin boşa gitmediğine inanan bir insanım. O yüzden arkadaşımız motive olsun ileride daha iyi işler yapsın diye yapıcı bir yorum yaptım, beğenmeyip betimleyenler de bir şey yapsın görelim! Birini rencide eden olumsuz konuşan insanları sevmiyorum.

Wow dostum cidden internetten bulduğum nulled XenForo'yu hostinge upload edip kurulumu tamamen otomatik olan scriptte kategori isimlerini değiştirmek gerçekten büyük bir çaba istiyor inanamıyorum 🤯

Son düzenleme:
Kişi zaten “saatlerimi, günlerimi aldı.” dememiş konuda.
Forum nul değil :)

1715358223087.webp