Detaylar
Kim cevapladı?kali
Uzman
Kullanıcı yetkilerini henüz ayarlamamış olabilir hocam.
Anlamadım hocam neyi yorumlayalım? XenForo işte.
Yardim Sever
Başarılı
Sadece bilgisayarla ilgili olsun istedim, dışına da çıkmayı düşünmüyorumUmarım arkadaş tutturur.
Standart olmuş. Kategoriler çeşitlendirilebilir, çeşitlilik az olmuş ama gelişir.
Üye olanların yetkileri var, mesaj yazan ve konu açanlar var yani. Bende denedim sorun yok.
Konu açmak için seçenek yok. Ben göremedim.Sadece bilgisayarla ilgili olsun istedim, dışına da çıkmayı düşünmüyorum
Üye olanların yetkileri var, mesaj yazan ve konu açanlar var yani. Bende denedim sorun yok.
Yardim Sever
Başarılı
Misafirler için mi hocam? yoksa kayıtlı üyeler mi
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben gayet açabiliyorum.
Yardim Sever
Başarılı
Anladım siz misafir olarak olarak konu açmayı söylediniz.
Tamam bunu düzenledim, teşekkür ederim
Son düzenleme:
Düzeltilmiş.
Bir şey soracağım backlink yapanlar vizyonsuz mu? Bir diğer soru ise herkes her yere reklam verebilir. Parasını verdikten sonra her yerde yapabilirsin. Neden böyle bir düşünce kapıldınız acaba anlamadım.Bu arkadaş, başka bir forumda kendi sitesinin reklamını yapacak kadar vizyonsuzsa yok bence.
İstatistik ekleyebilirsin, son mesajlar kısmını, farklı bir tema deneyebilirsin. Seçeneklerin daha önünde çok haberin olsun. Xenforo plugin olarak geniş ufak bir araştırma yapman gerekiyor.Biraz eksikleri var ama zamanla tamamlarım.
İkonlarda ve bazı alanlarda düzenlemeler düşünüyorum.
Sizin de fikrinizi almak istedim.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-