Forum sitem nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20571
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
  • Etiketler Etiketler
    forum nasıl
Merhaba bir forum sitesi açtım hala geliştiriyorum Flarum kullandım sizce sitem nasıl?
Sitede rehber ve makaleler paylaşacağım.

Bakmak isteyen buradan bakabilir.

Forum kategorize edilmelidir. İnsanlar aradığı konunun ilgili kategorilerine girerek konu hakkında yazılan yazıları bulabilmelidir, SEO (Arama Motoru Uyumluluğu) çok önemlidir. Siteniz maalesef ki iyi değil. Forum yönetmek gerçekten çok zor bir iş. Forumun altyapısını sürekli geliştirmen gerek, forumu idare etmen gerek, canlılık sağlaman gerek gibi gibi. Bu yüzden sana tavsiyem forum işini bırak. Blog aç, kesinlikle WordPress kullan, işin çok kolaylaşır. Ayrıca etiketlere, başlıklara dikkat et. O zaman emeğinin karşılığını alırsın.

SEO ayarlarını yapacağım ayrıca kategori işinide halledeceğim. WordPrees beğendiğim bir program değil. Onun yerine JavaScript öğrenip aylarca çalışıp bir forum yaparım daha iyi.

Güzelmiş beğendim başarılarının devamını dilerim.
Teşekkür ederim hocam.

Free Flarum kullanmak yerine kesinlikle ilerleyen dönemde kendi yapılandırmanıza taşınmalısınız. Destek aradığınız konularıda FlarumTR'de veya burada beni etiketlerseniz seve seve yardımcı olabilirim.

Free Flarum kullanmak yerine kesinlikle ilerleyen dönemde kendi yapılandırmanıza taşınmalısınız. Destek aradığınız konuları da Flarumtr'de veya burada beni etiketlerseniz seve seve yardımcı olabilirim.

Teşekkür ederim. Freeflarum bence şu anlık iyi her zaman iyi olacak. Ha çok büyük bir forum olursa freeflarumu kendi sunucuma alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…