Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Giriş yap kısmında ki pembe arkaplan kaldırılırsa daha güzel olur bence. Tema olarak pembe cırtlak kaçmış.
Değiştireceğim hocam. Bana hoş gelmişti ama olsunEki Görüntüle 145271
Giriş yap kısmında ki pembe arkaplan kaldırılırsa daha güzel olur bence. Tema olarak pembe cırtlak kaçmış.
Değiştireceğim hocam. Bana hoş gelmişti ama olsun.
Değiştireceğim hocam. Bana hoş gelmişti ama olsun.
@Boşlukta Düşünen Adam ayrıca Spotify, Microsoft, linkedln ile giriş getilmeyi düşünüyorum.
Yeşil ile değiştirdim hocam.Eki Görüntüle 145273Eki Görüntüle 145274Eki Görüntüle 145275
Pembe tema şuralarda çok güzel durmuş, ayrı bir hava katmış. Lakin bütün bir ekranı kapladığı zaman kötü duruyor.
Neredeyse herkesin telefonunda Spotify var. O yüzden ekleyeceğim.Spotify ne kadar gerekli bilemedim ama diğerleri mantıklı.
Yine de fazla mal göz çıkartmaz, illaki Spotify ile girecek biri olacaktır.
Sade tasarım daha iyidir.
Teşekkür ederim. Destek olmak isterseniz üye olup konular açabilirsiniz. Şu an geliştiriyorum.
"Safari" ne demek hocam. Ayrıca siteyi yıldız işareti ile kaydedebilirsiniz.Ama isim çok uzun. Safari sıfırlansa ben bu sitteyi bulmakla uğraşamam.
"Safari" ne demek hocam. Ayrıca siteyi yıldız işareti ile kaydedebilirsiniz.
Destekleriniz çok önemli hepimiz üye olarım lütfen.
"Safari" ne demek hocam. Ayrıca siteyi yıldız işareti ile kaydedebilirsiniz.
Destekleriniz çok önemli hepimiz üye olarım lütfen.
Hocam üye olabilirsiniz, lütfen. Ayrıca safari sıfırlanırsa buraya gelip buradan bulursunuz.
Teşekkürler hocam. Sizden tek isteğim konular açmanız. Anket konusu mesela? Ayrıca konulara yorum yapabilirsiniz. Sitenin öne çıkması için önemli bir faktör çünkü bunlar sizin gibi kişilerinde desteği gerekiyor.