Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selamlar arkadaşlar!

Gotik edebiyat ve kozmik korku üzerine yazdığımı biliyorsunuzdur -herhalde biliyorsunuzdur değil mi? :D
Online olarak bu türlerde öyküler, şiirler yazıyordum. Tabii bir de fiziksel kitabım var.

Bu benim için tutku. Hani klişe ama cidden... Edgar Allan Poe'ya olan hayranlığım doğrultusunda somut adımlar atıyorum. Önce Substack açmıştım. Sonra biraz daha profesyonelleşmek adına kolektif bir dergi, fanzin kurmak istedim ve geceyecizik.com.tr'yi kurdum. Şimdi ise yazar-okur arasındaki monolog ilişkiyi diyalog haline getirmek için bir forum kurdum.

Türkiye'de yeni bir edebiyat damarı açmak istiyorum. Umarım başarılı olurum.

Sinema, oyun gibi konuları konuştuğumuz bir "Karanlık Sanatlar" kategorisi var. Genel kategori var.
Öykü yazanlar, kitap okuyanlar veya sadece "Ne okusam, nasılsınız? vb." diyenler için bir alan oluşturmaya çalıştım.
Amacım devasa bir genel forum olmak değil (zaten varlar), daha butik, kafa dengi insanların takıldığı bir ortam yaratmak istiyorum.

Planlar:
  • Aylık kitap okuma etkinlikleri
  • Aylık sohbet etkinlikleri
  • Aylık meydan okumalar
Siteyi teknik olarak kendim yapılandırdım. Tema, kullanım kolaylığı veya "şurası şöyle olsa daha iyi olur" dediğiniz yerler varsa geri dönüşlerinizi beklerim.
Forumu Discourse altyapısıyla kurdum.

Abi kimse mi bir şey demez? Bir yorum, görüş, bir şey :D

Son düzenleme:
Kayıt oldum ama moderatör onayı bekliyor. Discord'daki gibi olmaz umarım kitap okuma etkinlikleri. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt oldum ama moderatör onayı bekliyor. Discord'daki gibi olmaz umarım kitap okuma etkinlikleri. 🙂
Merhaba! Geceye Çizik ismine yatırım yapıyorum. Bir de VDS'ye para verdik o kadar :D Bir şeyler yapacağız. Ayrıca Geceye Çizik fanzin projesine yazar olmanız da büyük motivasyon olur.

Görünüş, tema vesaire hoşuma gitti. Değerlenir buralar, elinize sağlık. 🫡
Ağlayacağım, müsaadenizle... Duygulandım... :D

Şaka bir yana teşekkür ederim.
Detaya dikkat (umarım yanlış değildir :D) :

1764600555744.webp

Site genel görünüş olarak güzel gözüküyor. Edebiyat hakkında bilgim gerçekten çok kısıtlı olduğu için içerik hakkında yorum yapamayacağım. Ancak dediğim gibi sitenizin teması, genel görünüşü falan hoş duruyor. Sitenizin ileride büyük bir site olabileceğini düşünüyorum. Yolunuz açık olsun.

Site genel görünüş olarak güzel gözüküyor.
Teşekkür ederim.

Edebiyat hakkında bilgim gerçekten çok kısıtlı olduğu için içerik hakkında yorum yapamayacağım.
Daha içerik pek yok zaten.

Sitenizin ileride büyük bir site olabileceğini düşünüyorum
İnşallah diyelim. Umarım!

Tatlı güzel olmuş hocam elinize sağlık, tasarım nedense tanıdık geldi, böyle bir tasarım daha önce gördüm ama neydi hiç hatırlamıyorum. Hafif animasyonlar güzel olmuş, naçizane ana sayfa kısmında çizgiler fazla sönük kalmış, tüm yazılar bir gibi duruyor, belki sende istersen düzenlenebilir.