Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

18150

Becerikli
Şu anlık ufak tefek şeyler getirdim yakın zamanda birçok yenilik ekleyeceğim.

Daha pek konu açan yok ama bakalım hayırlısı olsun :)

Edit: Yeni üyelik açmış kişilere üyelik verilmiştir.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
100 kişi çevrim içi olunca, çevrim içi listesi aşağıya mı kayacak? Eğer öyleyse saçma. Üste koymak yerine sayfanın en altında olmaları daha mantıklı. Ayrıca kategoriler bölümü falan çalışmıyor, tıklayınca çevrim içi listesi açılıyor.

100 kişi çevrim içi olunca, çevrim içi listesi aşağıya mı kayacak? Eğer öyleyse saçma. Üste koymak yerine sayfanın en altında olmaları daha mantıklı. Ayrıca kategoriler bölümü falan çalışmıyor, tıklayınca çevrim içi listesi açılıyor.
Ufak tefek sorunlar kayda alınmıştır hocam, düzeltmek için elimizden geleni yapacağız teşekkürler.

Tasarımı basit ama hoş olmuş, artık resmi olarak üye olmuş bulunmaktayım ❤️
Teşekkürler yeni gelenlerin yazarlık verilmiştir sadece F5 atmanız yeterlidir ondan sonra başlık açabilirsiniz herkese yazarlık onaylandığında DM'den mesaj iletiyoruz görmek için F5 atınız siteye teşekkürler :)

Ufak tefek sorunlar kayda alınmışıtr hocam düzeltmek için elimizden geleni yapıcağız teşekkürler.

Teşekkürler yeni gelenlerin yazarlık verilmiştir sadece F5 atmanız yeterlidir ondan sonra başlık açabilirsiniz herkese yazarlık onaylandığında DM'den mesaj iletiyoruz görmek için F5 atınız siteye teşekkürler :)

Siteye F5 attım ancak bir bildirim vs. göremedim.

Sayfanın renk paleti biraz göz yoruyor gibi, bence renk düzenlemeleri ve koyu mod yapılabilir.

Özellikle "Kayıt ol" ve "Giriş" gibi butonlar gözükmeyecek kadar kaybolmuş.

1741584938611.webp

Sayfanın renk paleti biraz göz yoruyor gibi, bence renk düzenlemeleri ve koyu mod yapılabilir.

Özellikle "kayıt ol" ve "giriş" gibi butonlar gözükmeyecek kadar kaybolmuş.

Eki Görüntüle 131518

Sayın moderatör, sorunu hemen çözeceğim teşekkürler.

Edit: Yeni renk paleti eklenmiştir.

Konu altında toplaşalım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.