Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konuyu açarak kimin nasıl bir karaktere sahip olduğu anlaşıldı
Evet. Bu konuyu açarak Recep Baltaş'ın karakterli birisi olduğu anlaşıldı. Adam senin forumdaki davranışlarını vs. beğenmiyor. Bunun için konu açıp görüşlerini belirtmesi normal.

Benim sayılar ile bir derdim yok ve bu konuyu açarak kimin nasıl bir karaktere sahip olduğu anlaşıldı diyorum sadece.
Tamamdır kardeşim her şey anlaşıldı, şimdi kendi mekanına dönsene sen? Başından beri sevmemiştim seni, malum yerde de çok itici geliyordun. Varmış bir sebebi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Bu konuyu açarak Recep Baltaş'ın karakterli birisi olduğu anlaşıldı. Adam senin forumdaki davranışlarını vs. beğenmiyor. Bunun için konu açması normal.
Sürekli profilinde eleştirirse zaten konu açması normal. Düzgünce söylerse hakkında konu da açılmazdı.

Eki Görüntüle 124948

Buyurun sayılar o zaman. Biz övünmüyoruz sayılarımız ile 😉

Hocam, ben de burada övünen birini görmüyorum? He bir saniye, fotoğrafa dikkatli baktım da kim olduğunu anladım. Ayrıca ne gariptir 13 mesajda puan konusu hakkında sorun yaşayan da tek sizsiniz. Bunları da geçtim Technopat'ın buradaki farkı ne? Eski hesabımda çoğu konuya aktif yazmama rağmen ben bir teknik soru sorunca karşımda muhatap bile olmuyordu. 100'den fazla sorum böyle cevapsız kalmıştır fakat benim hemen üstümdeki ekran kartı bilgisayara mı takılır laptopa mı tarzında konular da mesaj dolu. Yani mesaj kasmak isteyenler sadece burada yok merak etmeyin.

Ceza sisteminiz de çok güzel maşallah, en ufak toleransınız yok. Burada aldığım uyarılarla oradaki karşılaştırıp oran yapsak 3/1'i gibi bir oran var. Adam orada boş boş konuşuyor, karşıt bir görüş bildirdiğimizde hop biz susturuluyoruz. Mesajımız siliniyor ama adamın mesajları duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli profilinde eleştirirse zaten konu açması normal. Düzgünce söylerse hakkında konu da açılmazdı.
Günümüz Türkiye'sini özetleyen bir cümle oldu bu. Zaten herkes baştakini eleştirdiği için çeşitli yasaklara ve hatta hapis cezalarına çarptırılıyor. Ben düşüncenizi yanlış buldum. Lider halkından korkmaz.

Kural ihlali yapan birçok üyeyi olabildiğince tolere ediyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak bazı üyeler sınırlarını aşmaya başladı. Özellikle rapor gönderip ahkâm kesmeye çalışan arkadaşlar ortaya çıktı. Arkadaşlar, cümlelerimi yeniliyorum. Biz ekip olarak buradaki her işlemi bu markanın daha iyi noktalara gelmesi için yapıyoruz. Hatalı bir şey yaparsak da düzeltiyoruz. Buradaki her insan forumun bir düzen içerisinde ilerlemesi için çalışıyor. Rica ediyoruz artık bunun farkına varın.

Kural ihlali yaptığını bilmesine rağmen ahkâm kesen üyeler, sosyal hayatına saçma üsluplarla devam etmemelidir. Senin kim olduğunu biliyorum diyenlerden de git üstüne sor bakalım diyenlerden de bir hayli yorulduğumuzu söylemek isteriz. Bizler, bu arkadaşların böyle söylemlerine rağmen konularını onaylıyoruz, düzenliyoruz ve yardımcı oluyoruz. Rica ediyoruz biraz saygı.

Kral ben birkaç tane gereksiz bilet açmıştım. Tüm moderasyon ekibinden özür dilerim kusura bakmayın ya. Tabii o zamanlar forumlarda ilk deneyimim olduğu için kuralları pek bilmezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.