Size biletinizde günde 5 saat bulunabileceğimi yazmıştım. Daha önceden niye almaya başlamadınız? Benim gibi bu durumda tonla üye var. Moderasyon eksik veya kötü olduğu sürece buranın TP’den farkı yoktur.Şu anda saatlik görevli, düzenli bir kadromuz yok. Zamanla buna da geçeceğiz. O zaman kadro daha rafine olacak.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Üyenin yaptığı veya arkadaşlarının üyeyle birlikte yapmış olduğu durum iyi bir şey olmasa da sizin bu şekilde bir konu açıp kişiyi ifşalamanız forum sahibi olarak pek doğru değil. Zira bu tür konular açmak üyeleri korkutmaya yönelik hareketler oluyor. Bu saatten sonra size bu tür zıtlık çıkaran herkes yarın bir gün acaba benim de bu şekilde konumu açıp rencide eder mi düşüncesiyle haklı olduğu durumda bile sesini çıkarmayacaktır. Dolayısıyla bu tür konular açmak yerine üyeyle direkt olarak birebir özelden iletişime geçip tatlıya bağlamak forum sağlığı açısından daha etik olur.
Bu arada konuya dönecek olursak ben arkadaşa holiganlık kısmını çıkarırsak ana konu bakımından biraz hak veriyorum, zira benzer veya aynı konulardan üyelerin çözüm almayıp yetkililerin aynı başlıktaki konulardan çözüm aldığını gerek bu forumda gerek Technopat'ta çok kez gördüm ve bunları da denk geldikçe rapor atarak kaldırttım Technopat'ta, isim vermek isterdim ama etik bulmuyorum, onlar kendilerini biliyor eğer burayı kullanıyorlarsa ve bu mesajımı görürlerse. Yani işin özü, evet forum sahibi olabilirsiniz, evet moderasyon ekibinde olabilirsiniz ama kurallar hepimiz için var, siz de dahilsiniz. Kuralları önce baştakiler uygulasın ki üyeler de duruma saygı duysun ve yoluna devam etsin.
Bu arada konuya dönecek olursak ben arkadaşa holiganlık kısmını çıkarırsak ana konu bakımından biraz hak veriyorum, zira benzer veya aynı konulardan üyelerin çözüm almayıp yetkililerin aynı başlıktaki konulardan çözüm aldığını gerek bu forumda gerek Technopat'ta çok kez gördüm ve bunları da denk geldikçe rapor atarak kaldırttım Technopat'ta, isim vermek isterdim ama etik bulmuyorum, onlar kendilerini biliyor eğer burayı kullanıyorlarsa ve bu mesajımı görürlerse. Yani işin özü, evet forum sahibi olabilirsiniz, evet moderasyon ekibinde olabilirsiniz ama kurallar hepimiz için var, siz de dahilsiniz. Kuralları önce baştakiler uygulasın ki üyeler de duruma saygı duysun ve yoluna devam etsin.
11.479 mesaj 865 çözüm ile 9.799 mesaj 1.109 çözüm arasında çok fark var. Ayrıca önemli olan çözüm değil, karakterdir. Çözüm sayısının yüksek olması karakterli, düzgün bir insan olunduğunun anlamına gelmez.
Benim sayılar ile bir derdim yok ve bu konuyu açarak kimin nasıl bir karaktere sahip olduğu anlaşıldı diyorum sadece.
Evet hocam sonuna kadar haklısınız. Kesinlikle forumu kötülemek yok ama aynı durum Pars’a da Engin’e de yapıldı. Recep hocam haksız mı değil ama özel ayrı konu açarak kişiyi rencide etmek biraz garip duruyor.Üyenin yaptığı veya arkadaşlarının üyeyle birlikte yapmış olduğu durum iyi bir şey olmasa da sizin bu şekilde bir konu açıp kişiyi ifşalamanız forum sahibi olarak pek doğru değil. Zira bu tür konular açmak üyeleri korkutmaya yönelik hareketler oluyor. Bu saatten sonra size bu tür zıtlık çıkaran herkes yarın bir gün acaba benim de bu şekilde konumu açıp rencide eder mi düşüncesiyle haklı olduğu durumda bile sesini çıkarmayacaktır. Dolayısıyla bu tür konular açmak yerine üyeyle direkt olarak birebir özelden iletişime geçip tatlıya bağlamak forum sağlığı açısından daha etik olur.
- Makaleler
- 9
Eski konunun silinmesini talep ettiğimde silinmeyeceğini söylediler. SEO gidip insanları eski ve çalışmayan modların olduğu bir rehbere yönlendirse, cidden ayıp olur mesela.
Ben eski rehberimi raporlayıp yeni rehberin linkini en üstte koydurmuştum. O şekil deneyebilirsiniz. Konu adına güncel değil eki eklettirmiştim bir de.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sen de forumda herkesi sevmek zorunda değilsin. Olabilir insanlık hali. Ama bunu sürekli profil mesajına yazman değişik. Haklı mısın haksız mısın bilemem ama şu an olanlar sana oluyor. Merak etme eski forumdan tanıyoruz seni kötü biri değilsin ama sürekli belli ede ede profil mesajına yazıp eleştirme. İyiliğin için diyorum.
Elbette sevmek zorunda değil kimse kimseyi, burada olan durum eleştiri.
- Makaleler
- 62
Banlanacağını sanmam pek. Bu onun kendi tercihi ve bu da senin o tercih hakkında ki görüşün. Herkesin görüşü farklıdır. Benim de mesela bunun tersi yönüne.Banlanmak istemem ama recep hocam da çok karakterli biri değil. Her kötü konuda profil mesajında küfür ediyor.
Aeronight
Üstün
Bak @8. Biletlerine cevap alamayan tek sen değilsin. Bu ekip aşırı meşgul bir ekip. Sıfırdan başlanan bir proje var. Sen foruma katkı sağlamayıp, gelip insanları BOŞ BOŞ eleştirirsen ve morallerini bozarsan, elbette bu insanlar sana saldırır. Bak bunlar da benim biletlerim. Yukarıdaki örneğim gibi, bir biletin çzöüme kavuşması neredeyse 2-3 hafta sürdü. İnsanların profillerine gidip rahatsız ettim mi? Sıramı bekledim.Eki Görüntüle 124937
Bu konuya etiketlenmek benim için bir gurur kaynağı oldu. Demek ki dikkat çekiyoruz ve mesajlarımız yerine iletilmişYanlışı dile getirmek suç ise hesabımı direkt anonimleştirebilirsiniz. Kurallar neyse onları kaynak alıyorum, bunlar uygulanmıyor ise kuralları kaldırmak mantıklı hareket olur. Attığım bütün raporları ve biletleri burada yayınlayabilirsiniz, herkese görsün bakalım.
Ne benim profilimde ne de burada cevap verilmiyor. Ben doğruları söyleyip konuşmayayım diye profil mesajı yasağı atılıp ne tesadüf profil mesajı yazma sınırı artıyor. Bu kısımda da cevap yok:
Eki Görüntüle 124944
@9 susturulmak için 3 uyarı verilip hepsi kaldırıldı, tesadüf. Modların neden art niyetleri olduğunu da gözle görmek zor değil. Neyse, biz yine kötü olalım, susalım. Profilimi okuyanlar ne demek istediğimi anlar. Bu arada çözümü burada kasmama gerek mi var? Ben üyeyim, yanlışı eleştirince illa çözüm mü kasmam gerekiyor?
Burada insanlara yardım etmek için mi bulunuyorsunuz yoksa sayılar için mi? Neden her şeyi sayıdan ibaret görüyorsunuz?
Eki Görüntüle 124948
Buyurun sayılar o zaman. Biz övünmüyoruz sayılarımız ile![]()
Bak bu bilet 7 Şubat'ta açılmış. Hala çözülmedi ve herhangi bir rapor bile yollamadım.
Pek de karşılamıyorsunuz gibi hocam, mesajınızı biraz dikkatli inceleyin2 defa talep ettim hep aynı cevaplan reddedildi. Şartları da karşılıyoruz yani![]()
Olur hocam. O Adana ağzıyla konuşuyoruz, eğer sen yazdığımı anlıyorsan sorun yok demektirPek de karşılamıyorsunuz gibi hocam, mesajınızı biraz dikkatli inceleyin![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-