Söz konusu arkadaş Technopat'ta moderatörmüş, mesajları okuyunca kontrol ettim ben de. Bu da arkadaşın Recep konusundaki eleştirilerini aslında samimi göstermiyor benim gözümde. Yani eleman aslında bilerek olay çıkarmaya çalışmış. Muhtemelen şu an keyiflidir, "Techolay'ı nasıl karıştırdım ama! ehe ehe" diyerek okuyordur mesajları. O yüzden ciddiye alınmaması taraftarayım.
Kaldı ki her ne kadar Technopat'a artık ayda yılda bir yazıyor olsam da arada sırada girer bakarım. Orada Techolay'dan kimsenin bu şekilde olay çıkarmaya çalıştığını görmedim. Profesyonel olmak neden bu kadar zor geliyor emin değilim. Herkes işine gücüne baksın, eğlencesine baksın. Niye gidip bir başkasının tavuğuna kış demek için bu kadar çaba sarf ediliyor anlamıyorum.
Açıkçası ben Techolay'dan oldukça memnunum. Burada takılmaktan, buradaki kişilerin bilgilerinden faydalanmaktan, bildiğim konularda birilerine yardımcı olmaya çalışmaktan oldukça keyif alıyorum. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçıyorum, sizlere de tavsiye ederim.
Ayrıca madem konusu açılmış, her fırsatta söylüyorum ve yine söylemekte fayda buluyorum. Moderasyon ekibinden oldukça memnunum. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım. Üstelik gayet de inisiyatifli davrandıklarını görüyorum doğrudan. Kendi adıma konuşmak gerekirse, yeri geliyor yazım hatası yaptığımda, hatta nadir de olsa kimi mesajım silindiğinde uyarı almadım. Sonradan bunu fark ettiğimde içimden "kusura bakmayın çocuklar" diyerek selamlıyorum onları ve takılmaya devam ediyorum. Rapor sistemi üzerinden veya bilet sistemi üzerinden "hayırdır niye benim mesajımı siliyorsunuz?" gibi bir tavır takınmıyorum. Ne gerek var? Eğlenmek için burada takılıyoruz sonuçta. Ayrıca pek raporlama yapan biri değilim ama ne zaman bir rapor göndersem gayet de hızlı ve doğru bir şekilde sonuçlanıyor.
Çözüm konusunda da moderasyonla bir sorun yaşamadım hiç. Hatta birkaç kez denk geldim, ben çözmüş olmama rağmen mesajımı çözüm olarak raporlamamışım ama sanırım denk gelmiş görmüşler ve kendileri çözüm olarak işaretlemişler. Yine hiç unutmuyorum, ilk çözümlerimi yaptığım zamanlarda bir çözümümü raporlamamıştım ve yine bir moderatör arkadaş kendisi mesajımı çözüm olarak işaretlemiş ve bana bildirim göndermişti "mesajlarınızı çözüm olarak raporlamaktan çekinmeyin" diye. Kimseyle birebir iletişimim yok ama hepsi gayet kibar insanlara benziyorlar. Selam olsun.
Konuya yeniden dönecek olursak. Yeri gelir Recep'i ve davranışlarını eleştirebiliriz elbette. Ancak unutmayalım ki en nihayetinde burası bu adamın kendi sitesi. İstediğini yapabilir sonuçta.
Bizler keyifli vakit geçirmeye çalışacağız, baktık olmuyor mu? Gereksiz tartışmalara girmeden çekip gideceğiz. Çok basit.