Foruma Hiçbir Katkısı Olmayan Toksik Kitle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 231
  • Görüntüleme Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu forumdaki olsun diğer forumdaki olsun kimse Recep hocamın hakkını ödeyemez. İşiniz düşünce bu adamın videosunu izleyin, işiniz düşünce forumdaki rehberlerini inceleyin ama bir tane fazla çözüm aldı diye laf söyleyin. Üstelik bu çözümlerden de para kazanmıyor madalya almıyor 1.100 çözümlü olsa ne 10.000 çözümlü olsa ne? Madalya mı takacaklar? Bir kıytırık rozet alıyor o kadar. Adam sizin için uğraşıyor yoksa reklamlarını koyar foruma, üyeler tartışsın bana ne ben parama bakarım der. Ama bizi düşünüyor ve konularımıza da gelip yardım ediyor. Sadece rehber de hazırlamıyor, sadece video da hazırlamıyor. Bize vaktini ayırıyor. Hiçbir insan bu adamın hakkını ödeyemez.

Hocam Technopat sunucuları sürekli çöküyor. Oranın toparlanması lazım yoksa orası da biter.

Bu yüzden Abdullah'ın forumunda ya da PC Hocası'nda takılmıyoruz.

Sanırım konudaki en iyi yorumlardan birisi.

Birader videoyu izlememişsin bile. Sisteme stabilite testi yaptık ve %98.9 stabil çıoktı sistem. O kafanda kurduğun sorunlar yoktu sistemde.

Hocam Technopat sunucuları sürekli çöküyor. Oranın toparlanması lazım yoksa orası da biter.

Bu yüzden Abdullah'ın forumunda ya da PC Hocası'nda takılmıyoruz.
Aynen öyle. Benim o forumlarda üyeliğim dahi yok.

@Recep Baltaş, cevap vermek için konu açmışsınız ama vaktinizi boşa harcıyorsunuz boşverin konuyu. Başarılı bir şekilde forum yönetiyorsunuz çürükler her yerde var. Hiçbir şekilde bitiremezsiniz böyle düşünceleri.

Diyorum işte. Adamlar desteklemek yerine düşmanlık yapıyor. Sonra vay efendim çözümler kasıldı falan filan. Yabancı forumlara ve Reddit platformuna iyice bakın. Böyle düşmanlığı hiçbir yerde bulamazsınız. Adam Discord üstünden İsrail ile bu iş birliği yapıyor oradan para kazanıyor herhalde diye iftira bile atıyor. @Recep Baltaş hocam bu İsrail mevzusunu da bilete ekledim. Hatta ne tesadüftür ki kendisi şu an tüm dediği şeye rağmen utanmadan hala burada aktif.

Son düzenleme:
Ali Abi sizin aksine en azından bizi kaale alıyor, durumu insanca izah ediyordu. Bu olayı da anlattı, ki bu tarz şeyleri burada anlatmam uygun olmayacaktır ama mesajında size sorduğuna dair en ufak detay yer almıyordu.

Dediğim gibi de halen üslubunuzu korumuyorsunuz. Benim burada kişisel bir çıkarım var gibi mi duruyor? Gelmiş bana burada şakşakçı diyorsunuz. Technopat da Techolay da cehennemin dibine, yoksa bana ne be!

Ve de mesajı cımbızlamak yerine bir bütün olarak ele alırsanız çok sevinirim, sayın Recep Baltaş.

Bu konuda size hak veriyorum. Forumda biliyorsunuz arada saldırı oluyor. Recep baltaş hocam da küfür ediyor. Adam sinirli olabilir ama küfür ettikçe o tip gereksiz elemanları gazal getiriyor.
Bu sizce Recep Baltaş'ın sadece son zamanlardaki hal ve tavırları mı? Hep böyleydi.

Adam bizim annemiz değil, babamız değil. Eğer yumuşak yumuşak davranırsa insanlar tepesine çıkar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…