TurkNet'in Technopat anlaşmasını kim yaptı? Ben.
TurkNet bana ömür boyu bedava internet vermek istedi. Reddedip Technopat ile çalışalım diyen kim? Ben.
TurkNet saha çekimlerine giden kim? Ben.
TurkNet röportjalarını yapan kim? Ben.
IPv6 yapan? Ben.
Bufferbloat videosu yapan? Ben.
Technopat'ta en çok katkısı olan ben iken nasıl hiçbir katkın yok diyebilirsin? Siteyi kuran benim, bugünlere getiren benim, kanalı büyüten benim ama katkım yok?
Technopat'ın EPYC sunucusunu ayarlayan benim.
O işlemciyi AMD'den isteyen? Ben.
Sunucuyu ASUS'tan temin eden? Ben.
RAM'i Crucial'dan alan? Ben.
SSD'leri Western Digital'den temin eden? Ben.
Sunucuyu iki sene boyunca depoda yatırıp site çökene kadar ayağa kaldırmayan? İşe her gün saat 14:00'te gelen ortağım.
Bilmediğin olaylar hakkında atıp tutma!
XF güncellemelerini düzenli olarak takip eden ve konusunu açan? Ben.
Hatta XF lisansı bile benim hesabıma bağlı idi. Ayrılırken ortağıma devrettim. Aradan bir yıl geçtiği halde üzerime kalan lisanslar çıkıyor ve devrediyorum.
Nasıl bir yalancısın sen böyle?
Eklenti geliştirici? Mikail.
Mikail, aylarca siteye tek satır kod yazmadığı halde düzenli ödeme yaptırdık. Ortağıma elli bin kere dediğim halde başka bir geliştirici isthidam etmedi. Ben dedim ben duydum.
Bak şu an Technopat eklentileri güncel olmadığı için XenForo 2.3'e geçemiyor. Techolay? Son sürümde.
Bu bile kimin çalıştığının kanıtıdır.
Her ay yeni özellik ekliyoruz.
GIF? Bizde.
XF 2.3? Bizde.
Yapay zeka koyduk foruma yapay zeka! Var mı Technopat'ta?
İşte bahsettiğim toksik kitle sensein kardeşim! Forum kurulurken gelen truva atı. 7 mesajı var,
@8 emir etmiş gelmiş, koşmuş gelmiş hemen.
Hiçbir şey yapmamışım ha? Yahu sitede halen daha benim video rehberlerimi paylaşıyorsunuz, ne zırvalıyorsun birader? Üstüne ne koydunuz?
Profil mesajlarını kısıtlamaktaki amaç tam da bunu önlemekti ve Technopat'ta gayet de işe yaradı. Burada biraz salınca
yüz verdik ayıya, geldi sıçtı halıya duurumu oldu.
Dikkat edin ama, bu kafayla işiniz zor.