TurkNet'in Technopat anlaşmasını kim yaptı? Ben.
TurkNet bana ömür boyu bedava internet vermek istedi. Reddedip Technopat ile çalışalım diyen kim? Ben.
TurkNet saha çekimlerine giden kim? Ben.
TurkNet röportjalarını yapan kim? Ben.
IPv6 yapan? Ben.
Bufferbloat videosu yapan? Ben.
Technopat'ta en çok katkısı olan ben iken nasıl hiçbir katkın yok diyebilirsin? Siteyi kuran benim, bugünlere getiren benim, kanalı büyüten benim ama katkım yok?
Bence küçük bir kısmı atlamışsınız. Orada tam olarak sizin yazı boyutunuzla aynı olarak "Technopat'ta iken de benim moderatör olduğum süre boyunca hiçbir katkısı olmadı." yazıyor.
Ki TurkNet de babasının hayrına yapmıyor bunları, kendi reklamları için yapıyorlar, değil mi?
Onun bir altında yazdığınız donanımları da babalarının hayırlarına vermemişlerdir. Çıkarları olmasa niçin versinler?
Lisans, Ali abinin üstüne almış olsaydınız yazacak bir maddeniz daha olmazdı o kadar. Çok basit bir şey. XenForo, lisans vereceği adamları seçmiyor ya.
Yalancı? Technopat'ta XF 2.3 nerede? Göremiyorum da.
Eklenti geliştirici? Mikail.
Mikail, aylarca siteye tek satır kod yazmadığı halde düzenli ödeme yaptırdık. Ortağıma elli bin kere dediğim halde başka bir geliştirici isthidam etmedi. Ben dedim ben duydum.
Sizin ortaklık probleminize ben bir üye olarak ne yapabilirim? Bunları da yazmayalım, susup oturalım istiyorsunuz. Bu itiraz ettiğiniz devlet politikasının aynısı değil mi?
Ben zaten burada çalışmadığınızı iddia etmedim ki.
İşte bahsettiğim toksik kitle sensein kardeşim! Forum kurulurken gelen truva atı. 7 mesajı var, @Astiva emir etmiş gelmiş, koşmuş gelmiş hemen.
Arkadaş anlayışınız nasıl bilmiyorum ama ben insanlarla normal ve insani ilişkiler kurabildiğim için arkadaşlarımla emir ederek iletişim kurmuyorum. Koşarak da gelmedim. Çok merak ediyorsanız dışarıda, harika bir restoranda afiyetle yemeğimi yiyordum siz burada birbirinizi yerken.
7 mesajım da buraya pek uğramadığım için. Diğer arkadaşlar da dediler yukarıda, 7 mesaj olması konuşamayacağımız anlamına mı geliyor? Öyleyse özür dileriz ya!
Truva atı diyecekseniz de alın rozeti 1001. kişiye verin. "Desteklerin için teşekkürler." kısmı pek uyuşmuyor. Toksikliğimi de attığım profil mesajımdan anlayabilirsiniz, ben gayet komik bir üslupla yaklaşmıştım duruma. Etiketli de olmalısınız mesaja.
Hiçbir şey yapmamışım ha? Yahu sitede halen daha benim video rehberlerimi paylaşıyorsunuz, ne zırvalıyorsun birader? Üstüne ne koydunuz?
Anlaşmanızda yoksa atın telif kaldırtın? Sizin video rehberlerinizi paylaşıyor olmaları tam olarak neyi etkiliyor?
Dikkat edin ama, bu kafayla işiniz zor.
Sizin kadar etsek yeter gibi bu gidişle.