Olur mu hocam? Siyaset konulu her attığım bir mesajda saçma sapan nedenlerden ve bazı gruplardan ban yedim devamlı. Bitmez olur mu?Gruplaşmalar bitti sayılır hocam konuyla alakasız. Artık eskisi gibi hahaha yağmuruna tutulmuyorum. Sadece benim için değil. Çoğu kişi için de öyle.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Oraları bilmiyorum. Ben eski gruplaşmalardan bahsettim.Olur mu hocam? Siyaset konulu her attığım bir mesajda saçma sapan nedenlerden ve bazı gruplardan ban yedim devamlı. Bitmez olur mu?
- Makaleler
- 23
Eski Mod kadrosundan memnunum fakat 2022 sonrasi gelenler hakkinda yorum yok. Demek istedigim oradaki yetkilierin bu sekilde bir uyeyi zan altinda birakmayip, perma ban atip gecmeleri bana daha dogal geliyor bu yuzden de boyle bir ekleme yaptim. Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin.Eleştri güzeldir, konu o'dur bu'dur yorum yok ama Technopat moderasyonunun daha profesyonel olduğu konusu büyük komedi.
PSU değişimden sonra 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' hatası
Ryzen 5 5600 2060 ekran kartı olan masaüstü bilgisayarımda 500 watt PSU kullanıyordum. Birkaç aydır farklı mavi ekran ve oyun oynarken ekranın gitmesi sorunları yaşadım. Windows olay görüntüleyicisinde kernel 41 63 hatasını gördükten sonra PSU değiştirmeye karar verdim ve 650 watt PSU aldım...www.technopat.net
Öylesine bir moderatörün son mesajına baktım ve PSU yüzünden mavi ekran almazsınız yazmış. Geçen sene PSU yüzünden mavi ekran yaşayan biri olarak güldüm. Yanlış bilgiden raporlarsam profesyonel arkadaşların bunu yanlış bilgi olarak kabul edip uyarı vermesi ya da mesajı değiştirmesi sence ne kadar olası? O kadar profesyonelliklerine güveniyorum ki rapor bile atmadım bir şey değişmeyecek diye.
20 yaşında insanları böyle kalıplara sokmayın. İyidir kötüdür deyip geçin. Astivadan bağımsız tabii ki bu yazdıklarım. Kendisi oranın idame ettireni değil sonuçta.
Gruplaşmalar bitti sayılır hocam konuyla alakasız. Artık eskisi gibi hahaha yağmuruna tutulmuyorum. Sadece benim için değil. Çoğu kişi için de öyle.
Bitmedi. Ceza uygulanmazsa bitecek gibi de durmuyor. Hala çok bariz bir şekilde profil mesajlarını kullanıp bana ve diğerlerine falan sallayıp beğenenler var.
Son düzenleme:
Uyuyan Sincap
Üstün
Bir de karşılarında çocuk var gibi konuşanlar var. Hiç burası internet ortamı, burada biraz saygılı olayım, bilgili, tecrübeli insanlar var karşımda demiyorlar. Burada konu açtıysam ben ne dersem o olacak, bana cevap verilecek, benim işim görülecek kafasında olanlar da var.
Bu arada 40dk forum gitti.
@Recep Baltaş @Enes3078
@Recep Baltaş @Enes3078
Saldırı yedik.Bir de karşılarında çocuk var gibi konuşanlar var. Hiç burası internet ortamı, burada biraz saygılı olayım, bilgili, tecrübeli insanlar var karşımda demiyorlar. Burada konu açtıysam ben ne dersem o olacak, bana cevap verilecek, benim işim görülecek kafasında olanlar da var.
- Makaleler
- 7
Saldırı yok, host firmanın veri merkezinde yaşadığı problem nedeniyle firmadan kaynaklı sorun yaşandı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyan Sincap
Üstün
Biz de Kali Linux kurup onlara saldıralım. Türk Hack Team forumdan da yardım alalım. Saldırı aracı temin edelim.
O zaman sorun yok beyler silahları indirin.Saldırı maldırı yok, host firmanın veri merkezinde yaşadığı problem nedeniyle firmada sorun yaşandı.
@Recep Baltaş @Enes3078 Hocalarım büyük ihtimal botnet işi. Bir de yabancı hacker işi bu kesin. Ben bu kadar büyük Türk hacker işi görmedim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-