- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Herkes kendi alanında kalabilir, beğenmiyorsan daha fazla uğraşmazsın. Ben de Technopat'tan dediğim konulardan memnun değildim ve şu an arada bir yaptığım incelemelere gelen soruları cevaplıyorum, onun dışında girdiğim yok.
Ben o sistemi uygun fiyata sunabilmek için cebimden para harcadım. Firmadan beş kuruş para almadım. Videoda tek slot RAM'e de eksi verdim zaten. Bunu sanki sadece siz söylemiş gibi lanse etmeniz çok garip açıkçası. Ben zaten videoda buna eksi verdim (zaman damgalı):Bu forumdan yaşı 20'yi geçmeyen ve Recep Baltaş'a şakşakçılık yapan 3-5 ergen yüzünden uzaklaştım. Recep Baltaş toksik kitleden bahsederken kendisine yakın olan kitleyi görmezden gelmiş. Durumun farkında veya değil onu şakşaklayan kitle sürekli birbirlerinin yorumlarını beğeniyorlar. Birisi onlar hakkında veya Recep Baltaş hakkında aksi bir şey söyleyince hepsi aynı konu başlağında toplanıp diğer kişiye karşı tavır takınıyorlar.
En basiti Recep Baltaş'ın tek slot ram içeren hazır sistem tanıtımı yapmasını eleştirmemdi. Sistemde stutteringler olur koyulan ekran kartına yazık dedim diye kitle halinde saldırdılar. Recep Baltaş da çanak tutunca burada bulunmanın vakit kaybından başka bir şey olmadığı kanısına vardım.
Bu ve bunun gibi sebepler yüzünden bu forumdan uzaklaştım. 2 aydır da foruma girmedim bile. Şans eseri konu başlığını görünce yazma gereği hissettim. Muhtemelen son mesajım olacak.
İnsanları eleştirirken önce kendi kapınızın önünü süpürün. @Recep Baltaş
Son düzenleme:
Astronotarda
Üstün
İlk kez bir forum yöneticisinin bir üyeyi bu kadar ciddi bir şekilde uyardığını ve eleştirdiğini gördüm, ciddi bir durum gibi. Yazılan şeyler de kesinlikle doğru. Toksik pek çok insan forumda ve bazıları toksik olduğunun farkında bile değil. Umarım bu uyarıdan sonra herkes -kendim de dahil- daha dikkatli davranmaya başlar.
Bu forumdan yaşı 20'yi geçmeyen ve Recep Baltaş'a şakşakçılık yapan 3-5 ergen yüzünden uzaklaştım. Recep Baltaş toksik kitleden bahsederken kendisine yakın olan kitleyi görmezden gelmiş. Durumun farkında veya değil onu şakşaklayan kitle sürekli birbirlerinin yorumlarını beğeniyorlar. Birisi onlar hakkında veya Recep Baltaş hakkında aksi bir şey söyleyince hepsi aynı konu başlağında toplanıp diğer kişiye karşı tavır takınıyorlar.
En basiti Recep Baltaş'ın tek slot RAM içeren hazır sistem tanıtımı yapmasını eleştirmemdi. Sistemde stutteringler olur koyulan ekran kartına yazık dedim diye kitle halinde saldırdılar. Recep Baltaş da çanak tutunca burada bulunmanın vakit kaybından başka bir şey olmadığı kanısına vardım.
Bu ve bunun gibi sebepler yüzünden bu forumdan uzak kalmaya karar verdim.
İnsanları eleştirirken önce kendi kapınızın önünü süpürün. @Recep Baltaş
Gerçekten konunu özeti için teşekkürler. Bu duruma değinip konuyu başka yere sürüklemeye gerek görmemiştim ben, siz iyi yapmışsınız. Zaten Recep Bey mesajları düzgün okumadan, dediğim gibi biletimi ve raporlarımı buraya sermeden hala hakaretler yağdırıyor. Bu saldırgan tavrı gören görüyor. Ben eleştirimi düzgünce yaparken gördüğüm muamele komik. Bir site sahibinin bu saldırgan tavrı herkese ders olabilir. Konuda olan son mesajımdır. Hesabımı isterlerse kapatabilirler, onların kararı.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Şahsi fikrimce herkes eleştirilebilir. Ama arkadaşımızın profiline baktığımızda ben 3 çözüm 85 mesajla bilgili aktif bir profil göremiyorum. Her 10 sorundan birinde fikri olsa bile yüzlerce mesaj birikmesi gerekiyordu ki o zaman birilerine "sen haksızsın, senin fikirlerin doğru değil, bu karar doğru değil" diyerek kendisini savunabilirdi. Öte yandan yeşil sitenin eski moderatörü olması bu konuda biraz hakkında ön yargılı biçimde "acaba bu söylemleri Recep Baltaş Technopat'tan ayrıldı ve kitleyi ikiye bölerek yeni bir forum açtı. Hadi toksiklik yapalım." düşüncesine getiriyor.
Moderayson ekibi gayet başarılı ve kurallara uyan kişilerden oluşuyor ki buna bizzat şahidim. Ben açık açık söyleyebilirim yeşil siteyi sevmiyorum çünkü moderasyon ekibi başarısız. Bir olay olduğunda o an bize doğru gelen uzun süre sonra aslında rapor kısmında genel olarak herkese doğru hitap etmeyebilir. Bu yüzden verilen kararlar lehimize olmadığında moderasyonu suçlayamayız. İmla düzenlemelerine de elbette bir çözüm gelecektir diye düşünüyorum.
Diğer bir konu ise forum sahibinin hedef gösterir şekilde bir başlık atması kurumsallaşınca unutulacak bir şey değil gibi duruyor. Bunun izahı bence hedef göstermek değil konu başlığında bu tarz yanlışların yapıldığını söyleyerek isim verilmeden uyarılmasıydı. Zaten kişi kendini bilir.
İki tarafın da kendince haklılık payı var gibi duruyor ama tamamen farklı konulardan. Umarım çözümcül bir yol izlenir. Saygılar...
Moderayson ekibi gayet başarılı ve kurallara uyan kişilerden oluşuyor ki buna bizzat şahidim. Ben açık açık söyleyebilirim yeşil siteyi sevmiyorum çünkü moderasyon ekibi başarısız. Bir olay olduğunda o an bize doğru gelen uzun süre sonra aslında rapor kısmında genel olarak herkese doğru hitap etmeyebilir. Bu yüzden verilen kararlar lehimize olmadığında moderasyonu suçlayamayız. İmla düzenlemelerine de elbette bir çözüm gelecektir diye düşünüyorum.
Diğer bir konu ise forum sahibinin hedef gösterir şekilde bir başlık atması kurumsallaşınca unutulacak bir şey değil gibi duruyor. Bunun izahı bence hedef göstermek değil konu başlığında bu tarz yanlışların yapıldığını söyleyerek isim verilmeden uyarılmasıydı. Zaten kişi kendini bilir.
İki tarafın da kendince haklılık payı var gibi duruyor ama tamamen farklı konulardan. Umarım çözümcül bir yol izlenir. Saygılar...
- Makaleler
- 5
Bu arada bu forum moderasyon açısından yeşil siteye göre daha hızlı. Konular daha çabuk onaylanıyor, raporlara daha hızlı dönüş yapılıyor. Ben hiç olumsuz bir durum yaşamadım açıkçası moderasyon açısından. Sağ olsunlar severim hatta kendilerini, buradan tüm moderatör arkadaşlarıma kolay gelsin dileklerimi iletiyorum 
Site sahibinin konu açması haklı mı haksız mı bilemiyorum ama siz de sürekli profil mesajınızdan aynı şeyleri yazarak kışkırttınız. Bunlar açık açık ortada.Gerçekten konunu özeti için teşekkürler. Bu duruma değinip konuyu başka yere sürüklemeye gerek görmemiştim ben, siz iyi yapmışsınız. Zaten Recep Bey mesajları düzgün okumadan, dediğim gibi biletimi ve raporlarımı buraya sermeden hala hakaretler yağdırıyor. Bu saldırgan tavrı gören görüyor. Ben eleştirimi düzgünce yaparken gördüğüm muamele komik. Bir site sahibinin bu saldırgan tavrı herkese ders olabilir. Konuda olan son mesajımdır. Hesabımı isterlerse kapatabilirler, onların kararı.
Yesil sitenin uye sayisi buraya gore epey fazla. Ondan kaynaklidir hocam.Bu arada bu forum moderasyon açısından yeşil siteye göre daha hızlı. Konular daha çabuk onaylanıyor, raporlara daha hızlı dönüş yapılıyor. Ben hiç olumsuz bir durum yaşamadım açıkçası moderasyon açısından. Sağ olsunlar severim hatta kendilerini, buradan tüm moderatör arkadaşlarıma kolay gelsin dileklerimi iletiyorum![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-