• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Forumda tartıştığınız insanlar fikrinizi değiştiriyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
  • Etiketler Etiketler
    insanlar

creazy

Başarılı
Merhaba, bu durum hiç sizde oldu mu? Mesela birisinin fikri hoşunuza gitmediğinde karşıt görüş belirtiyorsunuz ve tartışma başlıyor. Tartışma ilerledikçe karşınızdaki kişi sizin fikrinizi değiştirebiliyor mu, yoksa tartışma bittikten sonra yine kendi fikrinizden vazgeçmiyor musunuz? Merak ettim. Teşekkürler, saygılar.

Tartışmayı bilgi alış-verişi için yaparım zaten. Yani evet.

Maymunların bile fikirlerini değiştirebildiği öğrendildi yakın zamanda. İrade ve akıl bahşedilmiş tek canlı olarak bu avantajlarımı kullanıp, karar değişikliklerine gittiğim oluyor.

Saysan 1-2 kez tartışmışımdır, onlarda da fikrim değişmedi çok tartışmayı seven birisi değilim. Elbet birisi gelir bir konuda fikrimi değiştirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tartistigim kisilere pek deger vermedigim icin bir tavsiye verirseler umursamam, beni tahrik eden, asagilayan, yapmadigim seylerle itham eden birilerini neden ciddiye alayim?

Kesinlikle, özellikle fikrimin yanlış olduğunu anlarsam değişiyor.

Tartışmalar bunun için var, zamanında yanlış bilgi verdiğim için kendimi rapor ettiğim bile oldu.

%52 ile tartışmaya girmem zaman kaybıdır. Onun dışında bilgi ve fikir alışverişine açığım.

Barış sürecini de desteklemiyorum bu konu tartışmaya kapalı.

Nato kafa, nato mermer olmaya gerek yok, mantığıma yatıyorsa fikrim değişebilir. Gerçi mantığıma yatıyorsa, fikrim değişmiş olmuyor sanırım.

Bu forumda 2 kişi için vardı birisi moderasyon ekibine katıldı diğeri de ara sıra sallamasyon konuşmayı seviyor çok önemsemiyorum. Ha tartışmada bilmediğimden dolayı değil de maymunluktan dolayı tartışıyordum yoksa kimse dört dörtlük bir şey söylemiyor. İllaki ben birisini düzelteceğim o beni düzeltecek öyle yola devam edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…