Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Merhaba, bu durum hiç sizde oldu mu? Mesela birisinin fikri hoşunuza gitmediğinde karşıt görüş belirtiyorsunuz ve tartışma başlıyor. Tartışma ilerledikçe karşınızdaki kişi sizin fikrinizi değiştirebiliyor mu, yoksa tartışma bittikten sonra yine kendi fikrinizden vazgeçmiyor musunuz? Merak ettim. Teşekkürler, saygılar.
Maymunların bile fikirlerini değiştirebildiği öğrendildi yakın zamanda. İrade ve akıl bahşedilmiş tek canlı olarak bu avantajlarımı kullanıp, karar değişikliklerine gittiğim oluyor.
Tartistigim kisilere pek deger vermedigim icin bir tavsiye verirseler umursamam, beni tahrik eden, asagilayan, yapmadigim seylerle itham eden birilerini neden ciddiye alayim?
Bu forumda 2 kişi için vardı birisi moderasyon ekibine katıldı diğeri de ara sıra sallamasyon konuşmayı seviyor çok önemsemiyorum. Ha tartışmada bilmediğimden dolayı değil de maymunluktan dolayı tartışıyordum yoksa kimse dört dörtlük bir şey söylemiyor. İllaki ben birisini düzelteceğim o beni düzeltecek öyle yola devam edeceğiz.