creazy

Başarılı
Merhaba, bu durum hiç sizde oldu mu? Mesela birisinin fikri hoşunuza gitmediğinde karşıt görüş belirtiyorsunuz ve tartışma başlıyor. Tartışma ilerledikçe karşınızdaki kişi sizin fikrinizi değiştirebiliyor mu, yoksa tartışma bittikten sonra yine kendi fikrinizden vazgeçmiyor musunuz? Merak ettim. Teşekkürler, saygılar.

Maymunların bile fikirlerini değiştirebildiği öğrendildi yakın zamanda. İrade ve akıl bahşedilmiş tek canlı olarak bu avantajlarımı kullanıp, karar değişikliklerine gittiğim oluyor.

%52 ile tartışmaya girmem zaman kaybıdır. Onun dışında bilgi ve fikir alışverişine açığım.

Barış sürecini de desteklemiyorum bu konu tartışmaya kapalı.

Nato kafa, nato mermer olmaya gerek yok, mantığıma yatıyorsa fikrim değişebilir. Gerçi mantığıma yatıyorsa, fikrim değişmiş olmuyor sanırım.

Bu forumda 2 kişi için vardı birisi moderasyon ekibine katıldı diğeri de ara sıra sallamasyon konuşmayı seviyor çok önemsemiyorum. Ha tartışmada bilmediğimden dolayı değil de maymunluktan dolayı tartışıyordum yoksa kimse dört dörtlük bir şey söylemiyor. İllaki ben birisini düzelteceğim o beni düzeltecek öyle yola devam edeceğiz.