Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Danimarka, Norveç.Din = Geri Kalmışlık. Dindar olup yüksek medeniyet seviyesinde bir ülke söyle.
Son düzenleyen: Moderatör:
Danimarka, Norveç.Din = Geri Kalmışlık. Dindar olup yüksek medeniyet seviyesinde bir ülke söyle.
Bunun bir örneğini de "İnancınız nedir?" konusunda "Müslümanım" diyen herkese "Hahahaha" ve "Beğenmedim" atanlarda gördük.Adam ben ateistim ve butun muslumanlar aptaldir diyor.
Umarım ironidir.
"Yüksek medeniyet seviyesinde" olmayanları söyle, sebeplerini açıklayayım. Mesele din değil, dinin ne şekilde insanlarca algılandığı. Bu durumda bile gelişmemişliğe ilk sebeplerden olmuyor.Din = Geri Kalmışlık. Dindar olup yüksek medeniyet seviyesinde bir ülke söyle.
Ön yargı var tamamen. "Pek masum" NATO'yu sevmediğimiz için "incel" diyor adamlar baksana.Kitle kötü diyenler var ancak geçenlerde İsrail'i savunan ve batıcılık yapan birine karşı seviyeli bir tartışma vardı. Birkaç ay önceydi bu olaydan beri çok üye geldi. Bilgili üye de çok.

Aynen; aralarında bir ilişki varsa bile bu, göz ardı edilebilir bir seviyede. Dine sıra gelene kadar çok yol var.@1178 din derken Hristiyanlık Müslümanlık mı geliştikçe din etkisini kaybeder mi?
Bu konuları başlatan kişilerin motivasyonu sizin gibi NATO şüpheciliği ya da gerçekten siyasi bir teori hakkında bilgi sahibi olup da bu teorinin de desteği ile Batı eleştirisi yapmak değildi ki. İlk konunun sahibi arkadaşın yazdığı her şeyi okudum ve tamamen kendi hakkında oversharing yapıp kendisi üzerinden Batı aleyhtarlığı yapmaya çalışıyordu. Siyasi veya gerçekten iyi bir temeli yoktu yani. İkinci konu da öyle. Eninde sonunda konu Blackpill meselesine geliyordu. Yani kimse sizin gibi gerçekten de bir düşüncenin desteğiyle Batı aleyhtarlığı davası gütmüyordu. Ben kendim de Doğu sempatisi biraz daha ağır basan biri olarak bu arkası boş Batı aleyhtarlığı kampanyasını saçma bulduğumdan öyle bir tespitte bulundum. Katıldığım düşüncelerinize sözlü bile olmasa da zaten beğenerek destek vermeye çalıştım bahsi geçen konularda. Yanlış anlaşılma olmasın.Ön yargı var tamamen. "Pek masum" NATO'yu sevmediğimiz için "incel" diyor adamlar baksana.
Incel diyerek kastettikleri kişi kim anlayabiliyorum ama beyhude bir çaba, düzgün argümanın varsa beni de tarumar edersin. Random bir üyeyi ciddiye alarak yankı odasında mastürbasyona gerek yok. Eğer az çok bilgiliysen, karşıt her argümana karşı da bir fikrin olabilmeli. Belli ki yok, sadece safe zonedan klavye delikanlılığı yapıyorlar.
Yok sizi az çok biliyorum, düşüncelerinize de az çok hakimim sanıyorum. Zaten havaya yazdım ne yazdıysam. Üstüne alınacaklar alınsın misali.Bu konuları başlatan kişilerin motivasyonu sizin gibi NATO şüpheciliği ya da gerçekten siyasi bir teori hakkında bilgi sahibi olup da buna karşın bu teorinin de desteği ile Batı eleştirisi yapmak değildi ki. İlk konunun sahibi arkadaşın yazdığı her şeyi okudum ve tamamen kendi hakkında oversharing yapıp kendisi üzerinden Batı aleyhtarlığı yapmaya çalışıyordu. Siyasi veya gerçekten iyi bir temeli yoktu yani. İkinci konu da öyle. Eninde sonunda konu Blackpill meselesine geliyordu. Yani kimse sizin gibi gerçekten de bir düşüncenin desteğiyle Batı aleyhtarlığı davası gütmüyordu. Ben kendim de Doğu sempatisi biraz daha ağır basan biri olarak bu arkası boş Batı aleyhtarlığı kampanyasını saçma bulduğumdan öyle bir tespitte bulundum. Katıldığım düşüncelerinize sözlü bile olmasa da zaten beğenerek destek vermeye çalıştım bahsi geçen konularda. Yanlış anlaşılma olmasın.

İncel ne demek?Ön yargı var tamamen. "Pek masum" NATO'yu sevmediğimiz için "incel" diyor adamlar baksana.
Incel diyerek kastettikleri kişi kim anlayabiliyorum ama beyhude bir çaba, düzgün argümanın varsa beni de tarumar edersin. Random bir üyeyi ciddiye alarak yankı odasında mastürbasyona gerek yok. Eğer az çok bilgiliysen, karşıt her argümana karşı da bir fikrin olabilmeli. Belli ki yok, sadece safe zonedan klavye delikanlılığı yapıyorlar.
Bu durum, biraz da temelsiz AKP karşıtlığına benziyor. Oturduğum yerden ben de AKP'nin her şeyini gömebilirim ama mevzu bu değil. Mevzu daha sistemsel, daha köklü. Değişmesi gereken şeyler bambaşka. AKP gider, CHP gelir. Aynı sistem süregider.
Aynen; aralarında bir ilişki varsa bile bu, göz ardı edilebilir bir seviyede. Dine sıra gelene kadar çok yol var.