dewberry Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 30 Beğeniler 3.312 Yer LTAD 16 Aralık 2024 #11 10593 dedi: @enginbey8108 bu mu? Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş VINDOVS 7 Ultra vakası ile alaklı olan birey, forumda güvenilir olan bireyin ismini kopyalayarak kayıt olmuştu. Konuda bhsedilen kişi yanlışım yoksa Hristiyan olan bir forundaşımızdı. Ayrıca 16-18 yaşında olduğunu hatırlıyorum.
10593 dedi: @enginbey8108 bu mu? Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş VINDOVS 7 Ultra vakası ile alaklı olan birey, forumda güvenilir olan bireyin ismini kopyalayarak kayıt olmuştu. Konuda bhsedilen kişi yanlışım yoksa Hristiyan olan bir forundaşımızdı. Ayrıca 16-18 yaşında olduğunu hatırlıyorum.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.154 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.331 16 Aralık 2024 #12 https://techolay.net/sosyal/uye/1577.1577/ Arkadaşın profili bu ama gizlenmiş. 1 Hediye Konu 'Kyle Crane'nın dönmesi hatırına Dying Light çekilişi!' 31 Ağustos 2024 Çekiliş kuralları: Steam profil linkiniz mesajınıza dahil olmalı (Eğer arkadaşınıza hediye etmek istiyorsanız onun hesabını vermelisiniz) "Katılıyorum." kelimesi mesajınızda olmalı Yan hesaplarla ve oluşturma tarihi 1 ayı geçmemiş hesaplarla katılamazsınız Oyun halihazırda verilen Steam hesabında mevcutsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz Yukarıdaki kuralların herhangi biri uygulanmamışsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz. "Neden bu kadar kural var?" diyebilirsiniz. Bunun sebebi şu: Önceki çekilişimde birisi, birini taklit ederek ödülünü çalmıştı ve bunu tekrar... Bu konuda eski isme bakarsanız "beyefendi" ve "engin beyefendi" olarak gözüküyor.
https://techolay.net/sosyal/uye/1577.1577/ Arkadaşın profili bu ama gizlenmiş. 1 Hediye Konu 'Kyle Crane'nın dönmesi hatırına Dying Light çekilişi!' 31 Ağustos 2024 Çekiliş kuralları: Steam profil linkiniz mesajınıza dahil olmalı (Eğer arkadaşınıza hediye etmek istiyorsanız onun hesabını vermelisiniz) "Katılıyorum." kelimesi mesajınızda olmalı Yan hesaplarla ve oluşturma tarihi 1 ayı geçmemiş hesaplarla katılamazsınız Oyun halihazırda verilen Steam hesabında mevcutsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz Yukarıdaki kuralların herhangi biri uygulanmamışsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz. "Neden bu kadar kural var?" diyebilirsiniz. Bunun sebebi şu: Önceki çekilişimde birisi, birini taklit ederek ödülünü çalmıştı ve bunu tekrar... Bu konuda eski isme bakarsanız "beyefendi" ve "engin beyefendi" olarak gözüküyor.