1577

Uzman
Makaleler
2
Çekiliş kuralları:
  1. Steam profil linkiniz mesajınıza dahil olmalı (Eğer arkadaşınıza hediye etmek istiyorsanız onun hesabını vermelisiniz)
  2. "Katılıyorum." kelimesi mesajınızda olmalı
  3. Yan hesaplarla ve oluşturma tarihi 1 ayı geçmemiş hesaplarla katılamazsınız
  4. Oyun halihazırda verilen Steam hesabında mevcutsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz
  5. Yukarıdaki kuralların herhangi biri uygulanmamışsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz.
"Neden bu kadar kural var?" diyebilirsiniz. Bunun sebebi şu: Önceki çekilişimde birisi, birini taklit ederek ödülünü çalmıştı ve bunu tekrar yaşamamak için önden Steam hesabınızı istiyorum.

Mesajınıza :thumbsup: attıysam katılımınız onaylanmıştır.

Çekiliş başlama tarihi: 31 Ağustos 2024
Çekilişe son katılım tarihi: 5 Eylül 2024
Kura günü: 6 Eylül 2024

Son düzenleyen: Moderatör:
167383821.
Katılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekiliş kuralları:
  1. Steam profil linkiniz ve Steam64ID'niz mesajınıza dahil olmalı (Eğer arkadaşınıza hediye etmek istiyorsanız onun hesabı ve ID'sini vermelisiniz)
  2. "Katılıyorum." kelimesi mesajınızda olmalı
  3. Yan hesaplarla ve oluşturma tarihi 1 ayı geçmemiş hesaplarla katılamazsınız
  4. Oyun halihazırda verilen Steam hesabında mevcutsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz
  5. Yukarıdaki kuralların herhangi biri uygulanmamışsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz.
"Neden bu kadar kural var?" diyebilirsiniz. Bunun sebebi şu: Önceki çekilişim de birisi, birini taklit ederek ödülünü çalmıştı ve bunu tekrar yaşamamak için önden Steam hesabınızı istiyorum.

Çekiliş başlama tarihi: 31 Ağustos 2024
Çekilişe son katılım tarihi: 5 Eylül 2024
Kura günü: 6 Eylül 2024
Düz Dying Light çekilişi mi? Yoksa The Beast çekilişi mi? (Yeni uyandım, sabah sabah anlamıyorum.)

Çekiliş kuralları:
  1. Steam profil linkiniz mesajınıza dahil olmalı (eğer arkadaşınıza hediye etmek istiyorsanız onun hesabını vermelisiniz)
  2. "Katılıyorum." kelimesi mesajınızda olmalı.
  3. Yan hesaplarla ve oluşturma tarihi 1 ayı geçmemiş hesaplarla katılamazsınız.
  4. Oyun halihazırda verilen Steam hesabında mevcutsa otomatik çekiliş dışı edilirsiniz.
"Neden bu kadar kural var?" diyebilirsiniz. Bunun sebebi şu: Önceki çekilişimde birisi, birini taklit ederek ödülünü çalmıştı ve bunu tekrar yaşamamak için önden Steam hesabınızı istiyorum.

Çekiliş başlama tarihi: 31 Ağustos 2024.
Çekilişe son katılım tarihi: 5 Eylül 2024.
Kura günü: 6 Eylül 2024.

Katılıyorum.