Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trollere cevap yazmayın. Boş verin. Siz cevap verdikçe şımarıyorlar ve daha da yazmaya devam ediyorlar. Ciddiye almayın. Kendi kendilerine yazsınlar. Bütün trol olanın sonu ban olmalı. Ne güzel temiz olur sosyal.

Hayır, yanlış anlamayın da, forumla ilgisi olmayan bir kişi geliyor bir tane konu açıyor sonra uzuyor babam uzuyor. Ben "Kapanmıştır bu konu" diyordum ama her zaman olduğu gibi, daha da ünlü etmeye meraklı bizim millet.

Yazılır ama sonunda hep tartışma çıkıyor. Şaka edip eğleniyoruz iyi güzel de sonra konu kapanıp gidiyor.

• Beğendim
İfadeler: 995
Hayır, yanlış anlamayın da forum ile ilgisi olmayan bir kişi geliyor bir tane konu açıyor sonra uzuyor babam uzuyor. Ben kapanmıştır bu konu diyordum ama her zaman olduğu gibi daha da ünlü etmeye merakli bizim millet. Bravo.
Doğrudur. Bu arada ben o mesajı görünce sinirlenip yazdım yoksa kendisi göz ardı edili olduğundan yazmazdım. Biraz mevzuyu uzattım yani kusura bakmayın.

Doğrudur. Bu arada ben o mesajı görünce sinirlenip yazdım yoksa kendisi göz ardı edili olduğundan yazmazdım. Biraz mevzuyu uzattım yani kusura bakmayın.

Ben de yazdım ama çoktan kapanmıştır dediydim. Devam eder bir şey değil ama tartışma çıkıyor ben onun için diyorum. Yoksa isteyen istediğini desin tabii ki. Mesela bir kişi geldi milletin sinirini bozdu daha da alevlendi konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.