- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam o mesajı gönderebilir misiniz ben görmedim de.Hocam iyi biri veya kötü ona bir şey diyemem ama kendisi de itiraf etmiş troll yaptığını.
Hoca sen kurtlar vadisi mi izliyorsun?Her ne kadar ölümü çok saçma olsa da senaryo gereği, onunda sonu belliydi. Yine gelirse bunun gibi olur sonu.
- Makaleler
- 7
Hayır, yanlış anlamayın da, forumla ilgisi olmayan bir kişi geliyor bir tane konu açıyor sonra uzuyor babam uzuyor. Ben "Kapanmıştır bu konu" diyordum ama her zaman olduğu gibi, daha da ünlü etmeye meraklı bizim millet.
Yazılır ama sonunda hep tartışma çıkıyor. Şaka edip eğleniyoruz iyi güzel de sonra konu kapanıp gidiyor.
Yazılır ama sonunda hep tartışma çıkıyor. Şaka edip eğleniyoruz iyi güzel de sonra konu kapanıp gidiyor.
- Makaleler
- 4
Doğrudur. Bu arada ben o mesajı görünce sinirlenip yazdım yoksa kendisi göz ardı edili olduğundan yazmazdım. Biraz mevzuyu uzattım yani kusura bakmayın.Hayır, yanlış anlamayın da forum ile ilgisi olmayan bir kişi geliyor bir tane konu açıyor sonra uzuyor babam uzuyor. Ben kapanmıştır bu konu diyordum ama her zaman olduğu gibi daha da ünlü etmeye merakli bizim millet. Bravo.
- Makaleler
- 7
Doğrudur. Bu arada ben o mesajı görünce sinirlenip yazdım yoksa kendisi göz ardı edili olduğundan yazmazdım. Biraz mevzuyu uzattım yani kusura bakmayın.
Ben de yazdım ama çoktan kapanmıştır dediydim. Devam eder bir şey değil ama tartışma çıkıyor ben onun için diyorum. Yoksa isteyen istediğini desin tabii ki. Mesela bir kişi geldi milletin sinirini bozdu daha da alevlendi konu.
7 sayfada hocam. Postal'ın yorumu hocam.Hocam o mesajı gönderebilir misiniz ben görmedim de.
Hoca sen Kurtlar Vadisi mi izliyorsun?![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-