Merhaba, evet bazılarınıza mantıksız gelecek bir öneri ancak bu özellik bence gerekli. Hesap anonimleştirmeden falan bahsetmiyorum, direkt olarak "hesabı sil" seçeneğine tıklayınca direkt olarak "Atılan mesajlarınız da silinsin mi?" tarzı bir soru sorulsun ve silinsin denilirse mesajlar silinsin. Ancak "silinmesin" derse de "Anonim üye" adıyla mesajlar kalsın. Nasıl fikir sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Kesinlikle gerekli.Merhaba, evet bazılarınıza mantıksız gelecek bir öneri ancak bu özellik bence gerekli. Hesap anonimleştirmeden falan bahsetmiyorum, direkt olarak "hesabı sil" seçeneğine tıklayınca direkt olarak "Atılan mesajlarınız da silinsin mi?" tarzı bir soru sorulsun ve silinsin denilirse mesajlar silinsin. Ancak "silinmesin" derse de "Anonim üye" adıyla mesajlar kalsın. Nasıl fikir sizce?
Bu bütün karşı argümanları çözüyor.Kişinin mesajları dursa ama üzerinde konuda bahsedildiği gibi anonim üye yazsa olmaz mı? Veya silinmiş hesap da yazabilir.
Son düzenleme:
Teoride çok güzel pratikte ağır patlayacak fikir çünkü uçan tek sizin yzılarınız değil aynı zamanda yüzlerce konuya yazdığınız bağlantılı mesajlar oluyor. O mesajları teker teker editlemek de çok çok ağır amelelik.Merhaba, evet bazılarınıza mantıksız gelecek bir öneri ancak bu özellik bence gerekli. Hesap anonimleştirmeden falan bahsetmiyorum, direkt olarak "hesabı sil" seçeneğine tıklayınca direkt olarak "Atılan mesajlarınız da silinsin mi?" tarzı bir soru sorulsun ve silinsin denilirse mesajlar silinsin. Ancak "silinmesin" derse de "Anonim üye" adıyla mesajlar kalsın. Nasıl fikir sizce?
Bende var 1.5K mesaj, benim mesajımı alıntılayan adam sayısı belki 7K, etrafa yazdığım makaleler kaynak atılıyor çözüm olarak onlara ne olacak?
Çözümlerin anonimleştirilmesi yani silinmemesi lazım zaten.Teoride çok güzel pratikte ağır patlayacak fikir çünkü uçan tek sizin yzılarınız değil aynı zamanda yüzlerce konuya yazdığınız bağlantılı mesajlar oluyor. O mesajları teker teker editlemek de çok çok ağır amelelik.
Bende var 1.5K mesaj, benim mesajımı alıntılayan adam sayısı belki 7K, etrafa yazdığım makaleler kaynak atılıyor çözüm olarak onlara ne olacak?
Soru:Teoride çok güzel pratikte ağır patlayacak fikir çünkü uçan tek sizin yzılarınız değil aynı zamanda yüzlerce konuya yazdığınız bağlantılı mesajlar oluyor. O mesajları teker teker editlemek de çok çok ağır amelelik.
Silinen Kullanıcı: Şöyle şöyle yap.
Bu mesaj çözüm olarak işaretlendi.
Anonimleştirme kısmında sorun yok bu nedenle hiç.
Siyu
Yetkin
Peki ya mesajlar dursa ve sadece kişinin adında "Bu Profil Silindi" gibi bir yazı yazsa?Mesajları silerseniz forumdaki bağlamsal düzeni çöp etmiş olursunuz.
Böyle bir şeyi yaparsak konular patlar.
Peki ya mesajlar dursa ve sadece kişinin adında "Bu Profil Silindi" gibi bir yazı yazsa?
Hesabı tıklanamaz hâle getirip mesajların durması ama ismin değişmesi gibi şeyler zaten yapılabiliyor.
Onlar için bilet açmanız lazım, tabii çok iyi bir sebep yoksa gerçekleştirilmez.
Soru:
Silinen Kullanıcı: Şöyle şöyle yap.
Bu mesaj çözüm olarak işaretlendi.
Anonimleştirme kısmında sorun yok bu nedenle hiç.
Yok anonimlik tamam, mesajlar da silinsin mi yazan kısma benim lafım. Hesap silinsin onda sıkıntı yok, bi silinmiş üye kodu verilsin, bütün etiketler vs onla değiştirilir sonra silinir çiçek gibi de olur. Mesajlar silinirse hiç bir şey olamaz.Çözümlerin anonimleştirilmesi yani silinmemesi lazım zaten.
Tamam belki kişisel bilgileri içeren özel mesajların kaldırılması için, ya da sallıyorum erkekler soruyor ve konu dışı gibi konulardakiler silinebilir "bi ihtimal" ama gerisinin olması çok çok zararlı olur.
A
agg1401
Ziyaretçi
Bu öneri başta iyiydi ama mesajlar silinsin dediğinde orada dur deriz. Forumlar öyle işlemiyor. İnsanlar boş zamanında ufak eğlenmek için giriyor. Haliyle beğendiği konulara mesaj yazıyor ve bunu ben ise birer içerik olarak düşünüyorum. Haliyle bu öneriye eksi verme sebebim bu.
Tabii beğenmediğin bir konu olursa sildirmek biraz düşündürebilir ama tüm mesajların silinmesi foruma çok zarar verecektir. Fakat üyelik silmek ise o kadar zarar vermez.
Tabii beğenmediğin bir konu olursa sildirmek biraz düşündürebilir ama tüm mesajların silinmesi foruma çok zarar verecektir. Fakat üyelik silmek ise o kadar zarar vermez.
Troll konularla çok karşılaşıyoruz.Bu öneri başta iyiydi ama mesajlar silinsin dediğinde orada dur deriz. Forumlar öyle işlemiyor. İnsanlar boş zamanında ufak eğlenmek için giriyor. Haliyle beğendiği konulara mesaj yazıyor ve bunu ben ise birer içerik olarak düşünüyorum. Haliyle bu öneriye eksi verme sebebim bu.
Son düzenleme: