- Makaleler
- 3
Çınar bırakırsa hepimiz üzülürüz hocam.O kadar fazla kişi var ki etiketlemeye yetmez sürem ancak hatırladıklarım:
@792 @Yonga @Astronotarda @Uyuyan Sincap @144 @Jahrein Fan @Toby Fox @Emile A239 @308 @FIFTY ONE @Hans @cenazeyebekleriz @XEfe.Bey @madelyn @Stereo.Luigi99 @Physic @poligonbotu @Caner Uncu Ve daha nicesi...
Sayın arkadaşlarım, etiketlemeyi unuttuklarım var ise lütfen kırılmayın. Benim inek kafam bazen yapabiliyor böyle şeyler. Hepinizi çok seviyorum, hepinizin ayrılışına çok üzülürüm.![]()
Aynen hocam, bu arada kırılmadım değil birilerine. Üzülemeyeceğini beklemezdim. Neyse sağlık olsun.
Aynen hocam, bu arada kırılmadım değil birilerine. Üzülemeyeceğini beklemezdim. Neyse sağlık olsun.
Nefret etmek için bir sebep yok ki hocam
Yav yok senle alakası bile yok, sen etiketlemişsin ya
Nefret etmek için bir sebep yok ki hocam
Burada yapılan kavgalar genelde klavye delikanlılığı olduğu için pek umurumda olmaz bu tip tartışmalar![]()
Yav yok senle alakası bile yok, sen etiketlemişsin yabaşka birisi.
Yolun açık olsun dost, bizi unutma vatan sana emanetBeni eğlendiriyorlar en azından, yarın askere gidiyorum hepsini unutacağım, unutmayacağım tek kişi sensin şanssız adam.
Yolun açık olsun dostum, beni de unutmasan iyi olurBeni eğlendiriyorlar en azından, yarın askere gidiyorum hepsini unutacağım, unutmayacağım tek kişi sensin şanssız adam.