Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Çok teşekkürler, cezalı olduğumdan dolayı mesaj yazamadım veya ifade koyamadım.
Neyse ben de yazayım bari
@Elma ısıran, ikimiz de Apple'ı savunuyoruz ancak karşılıklı tartıştığımız da oldu. Cidden Apple aygıtları konusunda oldukça bilgili ve saygılı bir adam.
@Emile A239, Çınar adam, yine hemen hemen her konuda bilgisi vardır. Forumun en saygın adamlarından.
@3586, Mizah adam veya Recep Baltaş'a yalakalık yapan adam, artık ne derseniz
@Yonga, Hemen hemen her konuda bilgi sahibi birisi, saygılı ve düzgün bir adam.
@Violett, Mobil cihazlar ile ilgili her bilgiye sahip. Bi' başlıyor TSMC'den, yok ISP, yok Vapor Chamber, yok cart yok curt şaşırıyorum bazen. Technopat'ta özellikle S22 konularında çok tartışmışlığımız var ama güzel adam.
@ZCPS21, Yine her konu hakkında bilgiye sahip biri, güzel adam.
@442, Violett'e ne dediysem aynısı geçerli. Özellikle Mobil cihazlar hakkında çokça bilgiye sahip üyelerden biri.
@PossibleTurco, Fazla aktif biri değil ancak Technopat dahil olmak üzere çok eski ve bilgili bir üye. Daha çok iPhone konularında görebilirsiniz.
@Oreki, Yine birçok konu hakkında oldukça bilgi sahibi, güzel adam.
@1589, iPhone 13 ve 15 Pro adam. Apple Watch alıp pişman olan, Apple aygıtları hakkında birçok sorununa yardım ettiğim/sorununu çözdüğüm güzel bir adam.
@Krmm, RTX 5000 adam, biraz daha bekleyin, NASA bilgisayarı toplayacak
@XEfe.Bey, Haber adam.
@Hans, Bir haber adam daha.
@Caner Uncu, SSD adam. Her konu hakkında bilgisi var.
@BerkayZ87, Monitör adam.
@Stereo.Luigi99, Jailbreak adam.
@199, Konsol adam.
@umut, Her konu hakkında bilgisi var, güzel adam.
@vanillamint, Violett, Ryder ve Umut'a ne dediysem aynıları geçerli, güzel ve bilgili bir adam.
@mr.esat, Assetto Corsa adam.
@Chef, Güzel ve bilgili bir adam ancak ilgi alanı konusunda hala emin değilim, her konu hakkında bilgisi var.
@Silinen üye, Bilgili adam, profiline girerseniz görebilirsiniz.
@Kedicik, Bu da bilgili adam. Adam dedim ama cinsiyetinden emin değilim.
@uintptr, Rapor reddeden adam, aktiften rapor sistemini kullanmanızı tavsiye etmem.
@Yener K, nereden bakarsanız bakın bilgi fışkırıyor. Güzel adam.
@Leclerc, Bu da güzel adam.
@Cruslan, bilgi adam.
@Vavien., Bu da bilgi adam. Technopat'tan beri aramızda yanlış hatırlamıyorsam.
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın, aklıma geldiği kadarıyla yazdım. Bu şekilde bile uzun oldu bayağı.
Son düzenleme:
Ben Recep hocamı sonuna kadar destekliyorum hocam varsa yoksa Recep hocam.Recep Baltaş'a yalakalık yapan adam, artık ne derseniz![]()
- Makaleler
- 7
Teşekkür ederim. Bilmukabele. Bu sıralar bırakmayı düşünüyorum@Yonga, Hemen hemen her konuda bilgi sahibi birisi, saygılı ve düzgün bir adam.
- Makaleler
- 43
Teşekkür ederim. Bilmukabele. Bu sıralar bırakmayı düşünüyorum![]()
Tercih sizin, foruma çok katkısı olan birisisiniz.
- Makaleler
- 1
Tamamen bırakmayın hocam az da olsa girin.Teşekkür ederim. Bilmukabele. Bu sıralar bırakmayı düşünüyorum![]()
Elma ısıran
Üstün
İki Apple’cının tartışması her zaman Apple’ın daha iyi olması içindir. Aynı taraftayız.@Elma ısıran, ikimiz de Apple'ı savunuyoruz ancak karşılıklı tartıştığımız da oldu. Cidden Apple aygıtları konusunda oldukça bilgili ve saygılı bir adam.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için.
O zaman yazacaktım yazamadım, şimdi aklıma geldi.
Sağ ol var ol, iyi ki varsın.- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
Ben.