Vay be, bu listede olabileceğimi bile düşünmüyordum. Uzun süredir de buralarda değilim ama yakın bir zamanda geri döneceğim kesinlikle. Teşekkür ederim hocam iyi ki varsın
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Hocam sevilen kişilerin sevdiği kişi olursanız n'aptığınıza bakılmaz bir efsane olursunuz, bunun en büyük örneklerinden birisi benim mesela.Bu listeye girebilecek ne yaptım diye düşünmeye başladım, ilk kez bir forumda beni düşünen biri oldu bu mesajınızı hiç unutmayacağım.
TP'de kendi hâlinde mouse kategorisinde takılan birisiydim ve @Toby Fox @pawEn ve @144 başta olmak üzere çoğu hoca dediğim kişiyle birlikte yardımcı olmaya başladıkça bazılarına göre bir Mouse üstadına, bazılarına göre küfürbaz haydo, bazılarına göre de agresif Beşiktaş tribününün foruma yansıması olarak dönüştüm.
Sözgelimi burası hocaların öğrencisi olma yeri gibi bana göre, hocalar öğretir ve bir kültür oturtulur, bu kültüre girerseniz bu kültürü ilerletmek için çabaladığınızı fark etmezsiniz bile.
Thanos
Üstün
Yok be hocam, ama bir gün forumu bırakırsam ve forumu bıraktığıma dair konu açarsam forumdaki herkesin bir anda o çok soru soran üyenin gittiği için üzüleceğine eminim.Hocam sevilen kişilerin sevdiği kişi olursanız n'aptığınıza bakılmaz bir efsane olursunuz, bunun en büyük örneklerinden birisi benim mesela.
TP'de kendi hâlinde mouse kategorisinde takılan birisiydim ve @Toby Fox @pawEn ve @144 başta olmak üzere çoğu hoca dediğim kişiyle birlikte yardımcı olmaya başladıkça bazılarına göre bir Mouse üstadına, bazılarına göre küfürbaz haydo, bazılarına göre de agresif Beşiktaş tribününün foruma yansıması olarak dönüştüm.
Sözgelimi burası hocaların öğrencisi olma yeri gibi bana göre, hocalar öğretir ve bir kültür oturtulur, bu kültüre girerseniz bu kültürü ilerletmek için çabaladığınızı fark etmezsiniz bile.
İmparator 51'i çok severdim. Allah rahmet eylesin(!) Kendisi yakından takip ettiğim birisiydi. Kolonya içmenin adabı hakkında tez yazmıştı.
Öldü mü? Ölmedi diye biliyorum, sadece forumu bıraktı diye biliyorum?İmparator 51'i çok severdim. Allah rahmet eylesin. Kendisi yakından takip ettiğim birisiydi. Kolonya içmenin adabı hakkında tez yazmıştı.
Rosalinda
Uzman
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Nolur üzül yoksa köyüne gelmek zorunda kalırım.
15 yaşındaki çocuklarla uğraşıyoruz işe bak arkadaş bu kadar takıntılı olmayın

Ünlem koymayı unutmuşuz mouse adam..Öldü mü? Ölmedi diye biliyorum, sadece forumu bıraktı diye biliyorum?
Zamanında yaptıklarına karşı utanmadan hala mesaj yazıyorsun ya. İnanamıyorum cidden. Git modları tehdit et. Tek becerdiğin iş o zaten zavallı gibi.Nolur üzül yoksa köyüne gelmek zorunda kalırım.
15 yaşındaki çocuklarla uğraşıyoruz işe bak arkadaş bu kadar takıntılı olmayın![]()
SF26
Üstün
Hocam burada onun tartışması dönmesin lütfen, kendisini kâle almayıın tartışma dönmesin burada.Zamanında yaptıklarına karşı utanmadan hala mesaj yazıyorsun ya. İnanamıyorum cidden. Git modları tehdit et. Tek becerdiğin iş o zaten zavallı gibi.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-