RockyHighway79
Üstün
Oooo kimler geri gelmiş.Nolur üzül yoksa köyüne gelmek zorunda kalırım.
15 yaşındaki çocuklarla uğraşıyoruz işe bak arkadaş bu kadar takıntılı olmayın![]()
Emredersin hocam.Hocam burada onun tartışması dönmesin lütfen, kendisini kâle almayıın tartışma dönmesin burada.
Dostum burası bunun yeri değil, tartışacaksanız geçin profilinize tartışın düzgün şekilde.Nolur üzül yoksa köyüne gelmek zorunda kalırım.
15 yaşındaki çocuklarla uğraşıyoruz işe bak arkadaş bu kadar takıntılı olmayın![]()
Estağfurullah emir değil sadece bir istek, burası bunun yeri değil sonuçta.
Sanalda yüzünü görmediğim iki-üç çocuktan utanacak veya arkasından üzülecek kadar hayatsız değilim dostum, sana da tavsiye ederim. Sabah kalkıp akşama kadar beni düşünüyorsun sanırımZamanında yaptıklarına karşı utanmadan hala mesaj yazıyorsun ya. İnanamıyorum cidden. Git modları tehdit et. Tek becerdiğin iş o zaten zavallı gibi.
Kardeşim, bunun yeri burası değil dedikçe devam etmenin kimseye faydası yok, birazcık bunu düşünür müsün lütfen?Sanalda yüzünü görmediğim iki-üç çocuktan utanacak veya arkasından üzülecek kadar hayatsız değilim dostum, sana da tavsiye ederim. Sabah kalkıp akşama kadar beni düşünüyorsun sanırım![]()
Ben sabah okula gidip gelirim. Akşam da arkadaşlarıma dışarıda gezerim ödev yaparım. Senin gibi forum ortasında kimseye pedofili demem.Sabah kalkıp akşama kadar beni düşünüyorsun sanırım![]()

İmparator 51'i de etiketlesenize hocam. Adam gocunmasın.Bende bir liste yapayım madem konu aktif
@199
@Violett
@Algos
@1538
@MasterSlenderTR
@Geraltın kılıcı (namı değer Flester hocam)
@792
@Emile A239
@Flakko
@8372
@Stereo.Luigi99
ve İmparator 51.
Ekleyemediğim varsa kusura bakmayın herkesi o kadar tanımıyorum maalesef burada.
Adam forum hesabını sildi. Silmese en başta olacak kişilerden biri o olurdu.İmparator 51'i de etiketlesenize hocam. Adam gocunmasın.