Yok abi onlar dünyanın en iyi kanalı. Togg'un içinde Türkiye'nin en iyi kimlik tanıma uygulamasının videosunu çektiler geçen 8 milyar izlendi, olur mu öyle şey?Analytics erişimim artık yok ama Similarweb'e girip bakabilirsin. Technopat şu anda SDN'in iki katından fazla trafik alıyor.
Hangi editörler? Ben bu editörlerden hiçbirini global bir lansmanda görmedim. AMD, Intel veya NVIDIA'nın hiçbir yurt dışı lansmanında Erdi Özüağ dışında birini görmedim. Bu kanalların "editör" istihdam ettiğine emin misin?
Demek ki izlenme ile de editör olunmuyormuş
*Bulunma eki olan -de ve -ki bitişik olmalı.
Monitör videoları 2.000 izlenmeye ulaşmamıştı geçen![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Forumdan biri 2.elden sahte 3060'a denk gelip konu açsa da hem YouTube'a video çıkar hem sosyal tarafının etkileşimi yükselir :d
Sanırsam kendimi feda edebilirim.
Şey de istiyoruz abi 10 yıllık bilgisayarı temizleme videosu.
- Makaleler
- 5
Çinden alalım bi tane.Forumdan biri 2.elden sahte 3060'a denk gelip konu açsa da hem YouTube'a video çıkar hem sosyal tarafının etkileşimi yükselir :d
Sende para bol al gitsin.
Sistem 1999 çekelim.Şey de istiyoruz abi 10 yıllık bilgisayarı temizleme videosu.
Youtube konusunda neler düşünülüyor? Mesela çıkacak içerikler biraz daha LTT tarzı olamaz mı? Bir de yazılan metinler çok sıkıcı kalıyor, çoğunlukla makaleyi okumayı tercih ediyordum.
LTT'nin seviyesine TR'de ulaşmak bence pek mümkün değil zira TR'de böyle bir pazar olmadığı için böyle bir bütçe yok. Metin yazarı yoktu diyebilirim Technopat'ta. Çoğu videoyu doğaçlama çekiyorduk. Ama burada daha özgür olacağım ve çekmek istediğim videoları çekeceğim. Her video izlenmeyecek tabii ki ama çeşitlendirmeye çalışacağım.
Evet, şimdi Rampage falan paylaşıyorlarYouTube tarafı sağlam olursa büyür. Öbür forum bu konuda epey kötü bence. Ha şunu ekleyeyim neden kötüydü derseniz sponsorlu ürünler çekiliyordu sanırım sadece. SSD testleri bile gelmez oldu.
- Makaleler
- 5
Abi Sistem 1999 tarzı bir şey gelir mi? Retro sistemleri çok seviyorum. Hatta yakın zamanda 86Box için makale yazıcam.LTT'nin seviyesine TR'de ulaşmak bence pek mümkün değil zira TR'de böyle bir pazar olmadığı için böyle bir bütçe yok. Metin yazarı yoktu diyebilirim Technopat'ta. Çoğu videoyu doğaçlama çekiyorduk. Ama burada daha özgür olacağım ve çekmek istediğim videoları çekeceğim. Her video izlenmeyecek tabii ki ama çeşitlendirmeye çalışacağım.
Technopat'ta çekmek için stajyerlere Windows 95, 98, XP ve 7 kurulum videoları hazırlattım. Ama ofiste proje videolarını tek çeken Recep olduğu için serbest video çekmeye vakti yoktu.
Forum 3 yıla falan kolay büyür, zaten Recep abi artık özgür istediği şeyleri yapmakta. Yani forum da, YouTube hesabı da hızla büyür.
Forum 3 yıla falan kolay büyür, zaten Recep abi artık özgür istediği şeyleri yapmakta. Yani forum da, YouTube hesabı da hızla büyür.
3 yıla bile gerek yok bence şu an bile yaşına göre kalabalık bir forumuz. 1.5 yıla bence Technopat'la yarışır bu forum.