Forumu nasıl büyütmeyi planlıyorsunuz?

Yok abi onlar dünyanın en iyi kanalı. Togg'un içinde Türkiye'nin en iyi kimlik tanıma uygulamasının videosunu çektiler geçen 8 milyar izlendi, olur mu öyle şey?

Youtube konusunda neler düşünülüyor? Mesela çıkacak içerikler biraz daha LTT tarzı olamaz mı? Bir de yazılan metinler çok sıkıcı kalıyor, çoğunlukla makaleyi okumayı tercih ediyordum.

LTT'nin seviyesine TR'de ulaşmak bence pek mümkün değil zira TR'de böyle bir pazar olmadığı için böyle bir bütçe yok. Metin yazarı yoktu diyebilirim Technopat'ta. Çoğu videoyu doğaçlama çekiyorduk. Ama burada daha özgür olacağım ve çekmek istediğim videoları çekeceğim. Her video izlenmeyecek tabii ki ama çeşitlendirmeye çalışacağım.

YouTube tarafı sağlam olursa büyür. Öbür forum bu konuda epey kötü bence. Ha şunu ekleyeyim neden kötüydü derseniz sponsorlu ürünler çekiliyordu sanırım sadece. SSD testleri bile gelmez oldu.
Evet, şimdi Rampage falan paylaşıyorlar

Abi Sistem 1999 tarzı bir şey gelir mi? Retro sistemleri çok seviyorum. Hatta yakın zamanda 86Box için makale yazıcam.

Sistem 1999 çekelim.
Technopat'ta çekmek için stajyerlere Windows 95, 98, XP ve 7 kurulum videoları hazırlattım. Ama ofiste proje videolarını tek çeken Recep olduğu için serbest video çekmeye vakti yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…