Recep abinin arkadaş olduğu bir sürü yayıncı var. Onları bazen konuk edip; eğlenceli videolar, podcast şeklinde sohbetler, challangeler çekilebilir. Ki izleneceğini de düşünüyorum.
Telefon incelemesi de doğru dürüst gelmiyordu, popüler fiyat performans telefonlar incelenirse de harika olur. 🙂
@Recep Baltaş

Cevap çok basit. Technopat Sosyal nasıl büyüdüyse aynı şekilde. Recep Baltaş yeni platformunda içerik üretmeye başladıktan sonra eminim onun severleri ve teknoloji hakkında sorusu olan çoğu kişi foruma gelecektir. Gelmese bile göz gezdirmek isteyeceklerdir. Forum daha yeni. Biraz daha pişmesi ve yeni özellikler gelmesi lazım. Önü açık bayağı.

Burada asıl dikkat edilmesi gereken diğer forum ve kanalların yaptığı yanlışları yapmamak. İsim vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ancak mesela Technopat forum çok iyiydi bilgi birikimi ve aktiflik açısından ancak YouTube kanalı asıl parayı kandıracak olan kitleye hitap etmiyordu. Da ise forum olarak eksikti ancak YouTube videoları nasıl desem modern videolara uygun ve asıl para kazandıracak kitleye hitap ettiği için daha iyiydi. Techolay'in yapması gereken ilk başta para kazandıracak kitleye hitap edip büyüdükten sonra kemik kitle oluşturmaktır.
@Recep Baltaş
Mesela YouTube kanalına bir firma ile anlaşıp direk bomba bir F/P hazır sistem çıkarıp piyasaya şok etkisi yaratabilirsiniz.

Monitör videoları 2.000 izlenmeye ulaşmamıştı geçen 🤭
Hocam eskiden Hakkı Alkan ile videolarınız var neden bu kadar sallıyorsunuz adama?
1703218362405.webp

Daha yolun başındayız umuyorum ki yılbaşına kadar her şey rayına otur. Şu an tam oturmadığı için bazen tuhaf hissediyorum.

YouTube kanalı büyürse Techolay büyür.
Techolay büyürse YouTube kanalı büyür
Kısaca YouTube kanalı büyümeli.

Doğru video atmaya henüz başlamasalar bile reels atabilirler.

Techolay’dan herkese merhaba ağza oturmadığı için büyümez.

Forumdan biri 2.elden sahte 3060'a denk gelip konu açsa da hem YouTube'a video çıkar hem sosyal tarafının etkileşimi yükselir :d

O zaman birisi sahte ekran kartı bulsun, ha, bir de kurban lazım.

Not: Bu mesaj, kendini 10 saniye içinde imha edecektir. 😀

Son düzenleme:
@Recep Baltaş zaten yazılmış ancak tekrar belirtmek istedim. Forumun daha hızlı büyümesi için YouTube kanadına ağırlık verilmesi şart.

Üstelik çektiğiniz videolarda, sistem toplama gibi, yaptığınız şeyleri anlatırken bir yandan da ara ara onları neden yaptığınızdan bahsetmeniz kesinlikle çok iyi olur.

İnsanlar izlerken öğrenmeyi sever ve bu onlarda bilinçaltı mesajı oluşturur.

PC Hocası, Donanım Arşivi ve ShiftDelete.
Bunlardan övülecek sadece PC Hocası olabilir. ShiftDelete'i bilemeyeceğim ancak Donanım Arşivi'nin özellikle forum kısmının kalitesi ortada. İnanılmaz kötü standartlarla yönetiliyor. Kurallara uymayı beceremeyenlerin kendine bulduğu bir sığınma noktası.