Technopat'a benzediği için oradaki kullanıcılar zamanla buraya gelecektir herhalde. Giren yabancılık çekmiyor, kurallara kadar aynı. Gerisi de YouTube kanalı, reklam, çaba, ilerleme.

Bazı yönlerden baktığınız zaman evet benziyor ama çoğunlukla Technopat'ta olup burada olmayan şeyler de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanla Technopat nasıl büyüdüyse burası da öyle bir kitleye ulaşacaktır.

Doğru zamanla büyür inşallah. Fakat benim anladığım orada buranın reklamının yapılmasına nasıl izin verilmiş? Technopat üye kaybetmez ama aktiflik belki herkes buraya alışırsa azalabilir diye düşünüyorum.

Doğru zamanla büyür inşallah. Fakat benim anladığım orada buranın reklamının yapılmasına nasıl izin verilmiş? Technopat üye kaybetmez ama aktiflik belki herkes buraya alışırsa azalabilir diye düşünüyorum.
İleride kapatırlar konuyu.

Bazı yönden baktığınız zaman evet, benziyor ama çoğunlukla Technopat'ta olup burada olmayan şeyler de var.
Yavaş yavaş ekliyorlar. Erkekler Soruyor kategorisi de gelmiş. Yanlış bağlantıya tıkladığınızda veya bir site çöktüğü için diğerine gittiğinizde bir eksiklik hissedeceğinizi sanmıyorum. Fikirlerin çoğu bir kişiye ait olduğunda ve o kişi de ayrılıp yeni site açtığında alternatif evren versiyonu gibi bir sonuç oluyor. Tabii ki böyle olması kötü değil, sadece ilginç. İkisi arasında umarım daha fazla farklılık olmaya başlar. :)

Benim size tuhaf gelebilecek bir teorim var; İleride Techolay, en az Technopat kadar büyüdüğü zaman, Technopat ile Techolay markaları birleşebilir ve Techolay ile Technopat'ın, gelecekte tek çatı altında birleşme ihtimali olabilir. Mesela şey gibi düşünüyorum; Arçelik ve Beko gibi. İki marka da, aynı şirkete ait aslında. Bunun gibi. İleride teorim doğru çıkarsa, bu mesajımı hatırlatın. :)