Açıkçası Technopat’ı Technopat yapan unsur benim için Recep Baltaş’tı. 2014 yılında sistem toplamak için videolarını izleyip sosyale kaydolmuştum. Yükselişe yakından tanık oldum, burası da elbette zamanla büyür. Yapılacak içerikler insanların eğer varsa önyargılarını kıracaktır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Techolay'dan herkese merhaba ben Recep Baltaş...
Yani eğer Recep abi olmasaydı muhtemelen Technopat ile herhangi bir uğraşım olmazdı. Eminim ki benim gibi çokça da insan vardır forumda. Ki yine Technopat'da belli problemlerden şikayetçi olan insanlar için başka bir kapı olabilir burası bence.
GTA 6 kategorisi de eklenmiş. Aynı şekilde bende bir yabancılık çekeceğimi sanmıyorum. Sadece karanlık temasının renk tonu biraz farklı geldi o kadar. Umarım burada saçma sapan şeylere ceza yemeyiz.Kategoriler bile aynı. Şahsen yabancılık çekmedim. TurkNet kategorisi bile eklenmiş.
BlueMagic
Başarılı
@Grand Theft Auto 6 normal de TP'de yediğim her cezada onlar haklıydı, kaldı ki çok fazla ceza da yemedim. Bugün ise bir konu hakkında yorum yaptım ve yorumuma "Beğenmedi" atanlara neden beğenmediklerini sorduğumda ise gereksiz mesajdan ceza yedim. 2 kere rapor ettim ama karşıdaki moderatör arkadaş yanlışında ısrarcı olunca tepem attı çıktım forumdan. Neyse ki birkaç saat öncesinde Recep Baltaşın Techolay'ı kurduğunu öğrendim de alternatif oldu bana. Belli ki son dönemde TP'nin kalite düşmeye başlamış zaten. Moderatörleri kendi kafasına göre "Gereksiz mesaj" tespiti koyuyor baksanıza. Kırk yılda bir foruma girip mesaj atıyorum onda da yaşadığım olaya bakın.
Çoğu durumda size "kim" yardım ediyorsa onun yanında olma eğilimine girersiniz. bende uzun zaman önce recep baltaşın videlorandan bilmediğin bir şeyler öğrenmiştim ve aslında technopat te bana göre "Recep baltaş" tı. tabi TP te de bir çok kişi bilgi paylaşıyor vs fakat üye sayısı arttıkça yönetimin bakış açısı ister istemez değişiyor bana göre insan "samimiyeti" arıyor.
YT içerik lazım.
mr.esat
Üstün
ShiftDelete net, pek teknolojiden anlamıyor sanki.Teşekkür ederim. Ziyaret gerçek sayıyı belirtmiyor aslında bana kalırsa.
Daha çok YouTube kanalı olarak söyleyeyim. PC Hocası, Donanım Arşivi ve ShiftDelete genel anlamda Türkiye de bu kanallar ve burada ki editörler daha çok tanınıyor. Bunu size bağlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Alttaki alıntılamam da belirttiğim gibi. Bu yorumuma aksi iddia edenler olabilir saygı duyarım bana göre öyledir. Tabii nesnel veri varsa benim de görüşüm değişir. Son zamanlarda Sosyal hariç Technopat çok geriledi dışarıdan gözle.
Umarım yolunuzda açık olursunuz @Recep Baltaş
Bu videoyu görünce kahkaha basıyor insanı.
Bakın, popüler kültür yüzünden bazı kanallar daha popüler. Buna bir şey demiyorum.
Ama bu kanalların teknik bilgisi, Ali abiyle Recep abinin teknik bilgisinin yanında çok komik kalır. Hepsine demeyeceğim ama, çoğu Technopat'ın yanında yeni yetme.
Techolay hala kurulum aşamasında. Düzen oturunca ve zamanla büyüyecektir. Doğru bir yönetimle Technopat'a kısa sürede yetişeceğini düşünüyorum.
Reklamı yapılması şart.