KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 27 Mart 2025 #91 144 dedi: Yazdığın ifade iki tane iki noktanın arasına matrix yazarsan çıkıyormuş. Az önce baktım. Umarım kazanırsın hocam. Bu arada sana ilk başta sert davrandıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Muhim değil hoca, her tanışma bazen kötü başlayabilir, cansınız. Edit: Siteyi buldum da, Flarum'da bir bug girdi, onu hallediyorum. Teşekkürler hoca.
144 dedi: Yazdığın ifade iki tane iki noktanın arasına matrix yazarsan çıkıyormuş. Az önce baktım. Umarım kazanırsın hocam. Bu arada sana ilk başta sert davrandıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Muhim değil hoca, her tanışma bazen kötü başlayabilir, cansınız. Edit: Siteyi buldum da, Flarum'da bir bug girdi, onu hallediyorum. Teşekkürler hoca.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 27 Mart 2025 #92 18150 dedi: Muhim değil hoca, her tanışma bazen kötü başlayabilir, cansınız. Genişletmek için tıkla... Sen de cansın hocam. 18150 dedi: Edit: Siteyi buldum da, Flarum'da bir bug girdi, onu hallediyorum. Teşekkürler hoca. Genişletmek için tıkla... Ne demek, asıl ben teşekkür ederim.
18150 dedi: Muhim değil hoca, her tanışma bazen kötü başlayabilir, cansınız. Genişletmek için tıkla... Sen de cansın hocam. 18150 dedi: Edit: Siteyi buldum da, Flarum'da bir bug girdi, onu hallediyorum. Teşekkürler hoca. Genişletmek için tıkla... Ne demek, asıl ben teşekkür ederim.
KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 28 Mart 2025 #93 144 dedi: Sen de cansın hocam. Ne demek, asıl ben teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hoca Edit: Emoji eklerken bug keşfettim Merhabalar, font değişikliğine gittim, kategorileri düzenledim. Şu an yepyeni haliyle sizlerle, hocalar! Merhabalar, font değişikliğine gittim, kategorileri düzenledim. Şu an yepyeni haliyle sizlerle, hocalar! Son düzenleme: 9 Nisan 2025
144 dedi: Sen de cansın hocam. Ne demek, asıl ben teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hoca Edit: Emoji eklerken bug keşfettim Merhabalar, font değişikliğine gittim, kategorileri düzenledim. Şu an yepyeni haliyle sizlerle, hocalar! Merhabalar, font değişikliğine gittim, kategorileri düzenledim. Şu an yepyeni haliyle sizlerle, hocalar!
KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 21 Nisan 2025 #94 Merhaba, forum nasıl olmuş? Bir de yardım lazım; kategoriler kısmının en üstüne "Son Paylaşılan Konular" koyamıyorum. Altyapı: Flarum. Teknopark Forum Tüm Etiketler forumhan.freeflarum.com Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
Merhaba, forum nasıl olmuş? Bir de yardım lazım; kategoriler kısmının en üstüne "Son Paylaşılan Konular" koyamıyorum. Altyapı: Flarum. Teknopark Forum Tüm Etiketler forumhan.freeflarum.com
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 21 Nisan 2025 #95 Oluruz kayıt Güzel olmuş sevdim tasarımı.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 21 Nisan 2025 #96 18150 dedi: Şu anlık ufak tefek şeyler getirdim yakın zamanda birçok yenilik ekleyeceğim. Teknopark Forum Tüm Etiketler forumhan.freeflarum.com Daha pek konu açan yok ama bakalım hayırlısı olsun Edit: Yeni üyelik açmış kişilere üyelik verilmiştir. Genişletmek için tıkla... Technopat teknopark Techolay başında te olmayan bir forum kalmadı artık :d
18150 dedi: Şu anlık ufak tefek şeyler getirdim yakın zamanda birçok yenilik ekleyeceğim. Teknopark Forum Tüm Etiketler forumhan.freeflarum.com Daha pek konu açan yok ama bakalım hayırlısı olsun Edit: Yeni üyelik açmış kişilere üyelik verilmiştir. Genişletmek için tıkla... Technopat teknopark Techolay başında te olmayan bir forum kalmadı artık :d
KS KS 1 18150 Becerikli Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 107 21 Nisan 2025 #97 Oltran dedi: Oluruz kayıt Güzel olmuş sevdim tasarımı. Genişletmek için tıkla... Kapımız açık hocam buyurun Deniz744 dedi: Technopat teknopark Techolay başında te olmayan bir forum kalmadı artık :d Genişletmek için tıkla...
Oltran dedi: Oluruz kayıt Güzel olmuş sevdim tasarımı. Genişletmek için tıkla... Kapımız açık hocam buyurun Deniz744 dedi: Technopat teknopark Techolay başında te olmayan bir forum kalmadı artık :d Genişletmek için tıkla...