Bu renk daha hoşuma gitti, benim monitörden bakınca hoş gözüküyor. Yukarıdaki Hatay Sözlük yazısını güzel bir font ile yazarsak bu hali ile kullanılır gibi. Bir de tartışma başlatamazsın diyor, normal mi? İlk tartışmayı ben açmak istedim de olmadı
Bu renk daha hoşuma gitti, benim monitörden bakınca hoş gözüküyor. Yukarıdaki hatay sözlük yazısını güzel bir font ile yazarsak bu hali ile kullanılır gibi. Bir de tartışma başlatamazsın diyor, normal mi? İlk tartışmayı ben açmak istedim de olmadı
Hatay Sözlük, her türlü konuya dair özgürce düşüncelerin paylaşıldığı bir platformdur. Burada kültürden sanata, gündelik yaşamdan toplumsal meselelere kadar geniş bir yelpazede içerikler bulunur. Kullanıcılar, görüşlerini özgürce ifade edebilir, yaratıcı yazılar ve hikayeler paylaşabilir...
Hatay Sözlük, her türlü konuya dair özgürce düşüncelerin paylaşıldığı bir platformdur. Burada kültürden sanata, gündelik yaşamdan toplumsal meselelere kadar geniş bir yelpazede içerikler bulunur. Kullanıcılar, görüşlerini özgürce ifade edebilir, yaratıcı yazılar ve hikayeler paylaşabilir...
Basit ama hoş bir tasarımı var. Bence diğer sözlük sitelerinden ilham alınmalı ve ona göre siteye bir çok yeni işlevseller eklenebilir. Elinize sağlık.
Rica ederim hocam ne demek. Bir de yukarıda da arkadaşın dediği gibi fontu değiştirmekten ziyade güzel bir yazı logo yapılabilir. Tekrardan eline sağlık hocam kolay gelsin