Forza 5 Premium, 650 TL'yi hak ediyor mu?

FH3 ile çizgi bozulmaya başladı FH4 ile bozdu. Şu an FH4'e girin tüm sesler copy paste gelicek. Orijinal hissetiren bir LFA vardı oyunda. Ötekiler aynı arabayı sürmüş gibi hissetiriyor.

Ayrıca benim anlamadığım, adamlar nasıl yaklaşık 7-8 yıldır, sadece grafiği haritayı değiştirerek aynı oyunu ısıtıp ısıtıp verip milyonlarca satabiliyorlar?

En haklı sensin dostum tamam.
Mâdem oyunu savunamayacaksın ne diye beğenmedim atıyorsun hocam? Haklıyım evet, oyun kalitesiz. Kaliteli olduğu yanı söyleyin bana, ya da ne için haksız olduğumu söyleyin yeterli. Beğenmedim atıp 4000 sast oynadım demekle mâlesef olmuyor.

Bakın arkadaşlar sizler güzelce düşüncelerinizi belirtmişsiniz ancak bu kadar abartmaya gerek yok gördüğm kadarıyla neredeyse her mesajına “beğenmedim” atmışsınız.

Ben beğeniyorum kim nederse desin. Fakat uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum bir insan bir defa söyler. Kimisi sever beğenir hastası olur kimisi beğenmez zevk meselesi.

4 bence gayet güzel. 600 TL'ye yeni oyunu almak ne kadar mantıklı bilemedim. FH4 beni fazlasıyla eğlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…