@mr.esat katılıyorum, araç sesleri her oyunda değişen, ıssız, gerçekçi hissettirmeyen, fizikleri aşırı mobil oyun gibi olan, fan kitlesinin ayakta tuttuğu bir oyun oldu Forza Horizon serisi, başka bir değişle patates. Serinin son güzel oyunu FH3 idi. Sonra bozdu.
FH3 ile çizgi bozulmaya başladı FH4 ile bozdu. Şu an FH4'e girin tüm sesler copy paste gelicek. Orijinal hissetiren bir LFA vardı oyunda. Ötekiler aynı arabayı sürmüş gibi hissetiriyor.

Bakın arkadaşlar sizler güzelce düşüncelerinizi belirtmişsiniz ancak bu kadar abartmaya gerek yok gördüğm kadarıyla neredeyse her mesajına “beğenmedim” atmışsınız.🙂

Mâdem oyunu savunamayacaksın ne diye beğenmedim atıyorsun hocam? Haklıyım evet, oyun kalitesiz. Kaliteli olduğu yanı söyleyin bana, ya da ne için haksız olduğumu söyleyin yeterli. Beğenmedim atıp 4000 sast oynadım demekle mâlesef olmuyor.

Ben beğeniyorum kim nederse desin. Fakat uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum bir insan bir defa söyler. Kimisi sever beğenir hastası olur kimisi beğenmez zevk meselesi.