CyHaN_Atalay
Uzman
(!) Grand Turismo veya The Crew diyen; O beğenmediğin Forza'ya dönüp de tekrar bak istersen
Eki Görüntüle 216090Eki Görüntüle 216089
İşine bak kardeşim sanane maydanoz (!)
(!) Grand Turismo veya The Crew diyen; O beğenmediğin Forza'ya dönüp de tekrar bak istersen
Eki Görüntüle 216090Eki Görüntüle 216089
İşine bak kardeşim sanane maydanoz (!)İlk görseli Gran Turismo zannetmem haricinde sıkıntı yok, mükemmel ayarlamışsın cidden
![]()
Açıkçası bazılarında Ray Tracing kapatmak ve diyafram gibi ayarlar dışında hepsi oyunun kendisi. Ki ben Pro'da değilim Pro da kalite artar bence.@ircoas çok garip bir şekilde güzel gözüküyorlar hepsi. Acaba oyunun direkt kendi kalitesi mi yoksa ayarlama yapıyor? musun![]()
Forza ve The Crew Motorfest'te birkaç takım ayarlamalar bulunuyor. Gran Turismo'da da öyle bir şey varsa bence deneyin. Böyle bile FH ve Crew serisinden iyi gözüküyorlarsa o zaman kim bilir nasıl dururlarAçıkçası bazılarında Ray Tracing kapatmak ve diyafram gibi ayarlar dışında hepsi oyunun kendisi. Ki ben Pro'da değilim Pro da kalite artar bence.
2. oyunun üzerinden biraz fazla zaman geçti tam hatırlayamıyorum ama Motorfest için cidden öyle. Forza Horizon serisi en iyi fiziklerle öne geçiyor açık ara sonra iç performans ve birde arayüz tasarımıyla. Mesela menüde bile gaza basabiliyorsun FH5'te gibi gibi...Fotoğraf modu açısından The Crew oyunlarını daha başarılı buluyorum.
Tabii ki var bende bazen yapıyorum ancak acayip zor. Baya denemek lazım gibi.Forza ve The Crew Motorfest'te birkaç takım ayarlamalar bulunuyor. Gran Turismo'da da öyle bir şey varsa bence deneyin. Böyle bile FH ve Crew serisinden iyi gözüküyorlarsa o zaman kim bilir nasıl dururlar![]()
Gerek kalmıyor hocam. Para kasmak vs kolay oyun yağdırıyor.Şu motorfest güzel de hilesiz sarmaz gibi. Oyunda hile yapılamıyor mu?
Oyun sürekli online sunuculara bağlı. Hile varsa bile banlanırsın sanırsam. Ama bence çoğu oyun hileyle amaçsız kaldığı için eğlencesi gidiyor. Yoksa oyunda tüm arabalar açık olsa BeamNG Drive gibi Sandbox oyun haline gelir. Zaten oyun etkinlikleri yapmak ve bitirmek üzerine kurulu.Şu motorfest güzel de hilesiz sarmaz gibi. Oyunda hile yapılamıyor mu?