Bu arada hocalarım benim içinde yorumlarınız değerli. Ben de GT Galerimi birakiyorum asagi. Yorum yaparsaniz sevinirim.

@Telefonunu Çıkra
Forza da kimmiş 😎😎 (!)
O Kango fotoğrafı bizim mahallede çekilmiş. Başka açıklaması yok o gerçekçiliğin.

2. oyunun üzerinden biraz fazla zaman geçti tam hatırlayamıyorum ama Motorfest için cidden öyle. Forza Horizon serisi en iyi fiziklerle öne geçiyor açık ara sonra iç performans ve birde arayüz tasarımıyla. Mesela menüde bile gaza basabiliyorsun FH5'te gibi gibi...
The Crew 2’de de mükemmel fotoğraflar çıkıyor. Hala daha eskimiş olduğunu düşünmüyorum aşırı.

The Crew 2’de de mükemmel fotoğraflar çıkıyor. Hala daha eskimiş olduğunu düşünmüyorum aşırı.
Tabii öyle çokta eskimedi sadece benim oynadığım sürenin üzerinden biraz zaman geçti demek istemiştim. Lakin diğer yandan da Motorfest'te fotoğraf çekmek için açı yakalamaya gerek yok. Çünkü fotoğraf modundan önce oynanış kaydı alıyor ve orada istediğin sürede durdurup pozisyon elde edip fotoğrafını çekebiliyorsun mesela. Bu 2. oyunda yoktu diye hatırlıyorum.

Tabii öyle çokta eskimedi sadece benim oynadığım sürenin üzerinden biraz zaman geçti demek istemiştim. Lakin diğer yandan da Motorfest'te fotoğraf çekmek için açı yakalamaya gerek yok. Çünkü fotoğraf modundan önce oynanış kaydı alıyor ve orada istediğin sürede durdurup pozisyon elde edip fotoğrafını çekebiliyorsun mesela. Bu 2. oyunda yoktu diye hatırlıyorum.
Ben de hatırlayamadım, yoktu herhalde. Motorfest’i en son kapalı betasında ekranı kaplayan beyaz yazılarla oynamıştım, çok fazla şey değişmiştir muhtemelen. Sınav dönemi bi bitsin çok oynamak istiyorum.

Hocam konsolum var da ona oyun alacak param yok işte 🙃 güzel ekran kartı bu arada 2060 da bence.
PS Store, Steam'den bile pahalıydı sanırsam :D Konu oraya gelirse ayrı. İndirime girmeyen oyunlardan mı Gran Turismo acaba? Ve birde 2060 güzel bir ekran kartı lakin 6gb vram aşırı yetersiz kalıyor son 2-3 yıldaki oyunlara göre. Bende en yeni oyunları alma takıntısı yok ama mesela indirimlerde 18 dolara düşmüş Hell is Us alacaktım, 2060 oynanış testlerinde oyun 30-40 fps arası görüyor :(

Benim de param olsa ilk oynayacağım oyun olurdu :D
İndirimde çok iyi fiyatlara düşmekte hocam.
PS Store, Steam'den bile pahalıydı sanırsam :D Konu oraya gelirse ayrı. İndirime girmeyen oyunlardan mı Gran Turismo acaba? Ve birde 2060 güzel bir ekran kartı lakin 6gb vram aşırı yetersiz kalıyor son 2-3 yıldaki oyunlara göre. Bende en yeni oyunları alma takıntısı yok ama mesela indirimlerde 18 dolara düşmüş Hell is Us alacaktım, 2060 oynanış testlerinde oyun 30-40 fps arası görüyor :(
İkisi de yer yer birbirinden ucuz ve pahalı hocam. Hatta PS bazi oyunlarda komik derecede ucuz. Ama AAA oyunlarda daha pahalı mesela. Ghost of Yotei'ye 3449 TL verdim. Gran Turismo da indirime giriyor. En son çıkan DLC ek paketler ve 5 Milyon CR ile 2000'e düşmüştü.