On Siparis verecekmisiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    21
Makaleler
1
Yer
İzmir
Selam dostlar. Oyun sizce beklentileri karşılar mi? 540 derece açı gelmesi mesela iyi olmus ancak hâlâ 900 yapmamalari şaşırttı. Japonya harika gözüküyor bana göre. Modifiye seçenekleri de bayağı artmış gibi. Sesler geliştirilmiş.

İyi bir oyun olacak gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seriden sadece Forza Horizon 4'ü oynadım. Arada 15 dakikalığına girip kafa dağıtmak için güzel oyun ama genel olarak sarmadı beni. Ben Underground 2'den devam.

55 dolar. Nedense sudan uzun geldi. Hile koruması da iyi değilse ilk haftalardan para hilesini yaparım.
Yerel fiyatlandirma ile 56 dolar. Normalde 120 dolar Premium.

Seriden sadece Forza Horizon 4'ü oynadım. Arada 15 dakikalığına girip kafa dağıtmak için güzel oyun ama genel olarak sarmadı beni. Ben Underground 2'den devam.
Horizon 5'den iyi zaten 4. Bu oyun iyi olursa deneyebilirsiniz belki.

Horizon 5'den iyi zaten 4. Bu oyun iyi olursa deneyebilirsiniz belki.
Hocam 4'te olan şehir haritası eksikliği bu oyunda olmayacak o yüzden güzel olabilir. Ama oyunda ilerleme hissi olmaması can sıkıyor. 4'te birkaç yarıştan sonra Bugatti'leri Lamborghini'leri kullanabiliyorum, bence pek hoş değil böyle olması.

Hocam 4'te olan şehir haritası eksikliği bu oyunda olmayacak o yüzden güzel olabilir. Ama oyunda ilerleme hissi olmaması can sıkıyor. 4'te birkaç yarıştan sonra Bugatti'leri Lamborghini'leri kullanabiliyorum, bence pek hoş değil böyle olması.
Evet kolay kasilma var oyunda. Tabii istege bagli o araclari almak.

Ha o zaman bir sey diyemem hocam. Ben 800 olana gelir diye dusundum sadece.